wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Co się dzieje?

Z niecierpliwością czekam na dalsze doniesienia o kolejnej łomżyńskiej szkole. A ładne chociaż te dziewczyny w wc?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Co się dzieje?

No to przynajmniej ty nie rób na chodnik. Mniej gó...będzie w Łomży.

Mają paliwo więc se jeżdżą. Coś muszą robić. W końcu płacimy na wojsko jakieś podatki.

Powinni się wstydzić kolejni wladcy i radni, którzy nie podjęli tematu zagodpodarowania nabrzeża Narwi. Istniejące wpisy, moja wyobraźnia i to co widziałam w innych miastach przekonuje mnie, że ta okolica może stać się perełką rekreacyjną dla miasta i turystów. Sądzę, że obecna wladza okaże się poważna i ten martwy pod względem rekreacyjnym okres wykorzysta do przygotowania przedsięwzięć które nas mile zaskoczą na wiosnę, a obietnice przedwyborcze nie były kiełbasą wyborczą. Może Pan rzecznik i Pan przezydent uchylą rąbka tajemicy i coś powiedzą na forum o zamierzeniach w tej sprawie. Co sądzicie o tym Szanowni Forumowicze, a może macie jeszcze jakieś ciekawe pomysły?

Hej jestem uczniem IILO -maturzysta .nie wiem ile kosztuje u mnie stódniówka ,ale jeśli ponad 200 zł. , to zastanawiam się , czy warto iść. Nie będę komuś (nauczycielom) stawiał gorzały na stół. Moja matka z ojcem ciężko pracują i nie będę kogoś karmił, a tym bardziej dawał na gorzałę . tarczyn napisał(a):

> Nie placzcie tak bo wam nauczyciele na studiowki nie przyjda ,
> a z tego co wiem podobno maja nie przyjsc :) wiec zaplacicie
> mniej. I uwierzcie mi sa fajniejsze imprezy niz stodniówki
> jeszcze sie wybawicie
>

Nie przesadzaj -zdzicho

Jacko
Szkoda Twojego czasu na cywilizowanie takich okazów. To trzeba najzwyczajniej olewać. Nie pojmie szlachetnych odruchów ktoś nawykły do bata, z wyzerowana osobowością.

GG 2091568

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org