Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ale sie własnie rozczuliłem ogladajac Sawicką u Lisa |
1. np. Ostrołęka, poniekąd.... Łomża. 2. Ja sobie wyobrażam bo to nic normalnym ludziom nie przeszkadza. 3. Żałujesz pewnie że nie Ty. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ale sie własnie rozczuliłem ogladajac Sawicką u Lisa |
poczatkowo to takie typowe zanudzanie roznymi konkursami. potem ma byc toples i zabawa cala noc. w niedzile pewnie beda jakies pokazy strazackie itp.i jak zwykle piwo bedzie sie lało hektolitrami. :Dhehe
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Czy wie ktos ktorego dnia lipca i dokladnie o ktorej godzinie beda wyniki matur? Nigdzie nie moge tego znalesc. Slyszalem ze 11 inni mowia ze 12? Swiadectwa maturalne beda wydawane poczawszy od dnia ogloszenia wynikow w szkolach? Czy odbiera sie je w OKE w innym terminie?
|
|
a i jak to zapowiedzieli... najwieksze w polsce wesole miasteczko. hehe
|
|
Pewnie, że normalnym nie przeszkadza. Normalnym ludziom bardziej przeszkadzają kościelne dzwony pod oknami niż sklep, choćby największy, blisko domu, bo to zwyczajna wygoda. A jeśli jeszcze będzie konkurencyjny cenowo, to tym lepiej. Oj zmniejszy się taca, zmniejszy. To boli najbardziej. I tak sobie to odbiją na innych usługach. Poza tym po co biskupowi hipermarket? On tam przecież na zakupy chodził nie będzie, bo majestat ucierpi... Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Ja bede :D jak mnie babcia przenocuje :P ale w niedziele zawsze jest nuda :( w tamtym roku było za*ebiscie nudno, ale poprzednie lata były za*ebiste :D pamietaj wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz powiedz stanowcze nie dla hasbary!!!
|
|
http://www.oke.lomza.com
|
|
No to ja zaczne od nowa :) "Nim coś powiesz, zmilcz Nim coś powiesz, zwarz" No i zgadujcie.. pamietaj wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz powiedz stanowcze nie dla hasbary!!!
|
|
Kazdy lomzyniak raczej slyszal o tej akcji z tym ''ufo'' .Na onecie w komentarzach do tego wydarzenia znalazlem taki wpis : Co to za miasto ta Łomża. Parę godzin stałem na dworcu kolejowym, a tam ani kasy, ani personelu, ani nawet rozkładu jazdy nie wywiesili. W końcu udało mi się wydostać z tej metropolii autostopem. ~Wojtek z Białegostoku, 18.06.2006 01:16 link do tego komenta http://wiadomosci.onet.pl/1,15,11,20827075,58093559,2309555,0,forum.html hehe chlopak niewiedzial ze po torach to jedynie na weglu moze wyjechac z miasta od jakihs 20 lat .Wezcie te tory zulom oddajcie obok zlomowisko jest a nie pkp 25 milionow za to miastu wisi i tylko marnuja sie atrakcyjne tereny druga Lomze by tam zbudowal a tak to tylko butelki menele pokrzywy wegiel no i wstyd bo nawet w czyzewie czy szepetowie mozna w pociag se wsiasc. Zeby te tory chociaz betonowe podklady mialy a nie pruchno to by jeszcze puscili ze 2 szynobusy na dzien jak w Ostrolece (chociaz tez nie bo to tylko pieprzona odnoga i pociag musi jechac i wracac a nie stacja ).Ostatnio jechalem z kolega z Olsztyna i przy konarzycach zaczal hamowac bo tory droge przecinaja .Powiedzialem mu niehamuj i tak nic niejedzie hehehehe.Masakra juz nawet rozkradzione sa tory z bocznicy co do Pepeesow przez most na Lomzyczce prowadzila do bawełny hyba takze.Wiec tak jak muwie dajcie te tory zulom tez cos im sie od zycia nalezy jeden tor taki dluzszy z tone wazy to bibe z 2 tygodnie beda mieli a tak to tylko wstyd wstyd i jeszcze raz wstyd na cala Polske.Ktos z wawy przjedzie wysiadzie z pksu a tam szambo za peronem obok rynek mozesz kapuste kupic nieopodal Hipermarket ''Wiata" karl kani,ronsum,huligan,basswood buehehe 4 razy drozej niz na stadionie .Ostatnio i tak jest lepiej bo zaorali kawalek i nastepna wiate z blahy zarzucili.Rejon rynku to najbardziej niewyjsciowy teren w Lomzy i Wojtek z Bialegostoku naprawde musialbyc ostro nierozgarniety ze zapuscil sie w takie tereny z nadzieja na pociag .Pozdro
|
|
Naucz się pisać po polsku, bo w tym tekście "bykuf" do jasnej cholery a i styl twojej wypowiedzi też jakiś popaprany. Licho wie o co chodzi.
|
|
Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
|
u tu sie chlopcze mylisz na miescie duze zmiany ,poznanska,kraska,legionow,polowa,szosa,waska,rybaki,chopina,przykoszarowa, i wiele wiele innych zrobiono lacznie z chodnikami i kanalizacja,niegadajcie ze jest tak zle duzo sie zmienilo przez te 4-5 lat i to na dobre jak ktos niewidzi rozwoju miasta to jest slepy lub glupi drogi to podstawa ,trzeba zagospodarowac tereny kolo kosciola milosierdzia bozego i sp1 bo pola spore a szkoda by na nich tylko 2 konie sie pasly (codziennie to widze hehe )juz w bocianie cos kminia ruch tam tez jest spory i niepatrzec na ten kosciol ,z torami cos zrobic rynek przeniesc,zielona dzielnica tez do zagospodarowania kolo kaktusowej sporo placu jest a miejsce dobre ,niebudowac blokow po 2-3 pietra (skejt i malachowskiego) lepiej jeden wiezowiec zamiast 3 male bloczki kolo hali przy ksieznej anny te tereny pod budowe blokow najlepiej .Łomza o wiele lepiej rozwija sie niz Ostroleka i o wiele wiecej pieniedzy z unii wziela niz Bialystok co swiadczy ze wladze miasta dobrze kombinuja ,pozatym proboja nawiazac wspolprace gospodardza z ostroleka co tez jest bardziej przyszlosciowe bo miasta sa podobnej wielkosci blisko siebie i maja podobne problemy tez nad narwia i z Ostroleka trzeba wspolpracowac.Chcecie to sie smiejcie ja bede glosowac na obecne wladze jak przez kolejna kadencje tyle zrobia co w tej to bedzie kozacko bo na kogo niby glosowac na tych kupcow smiesznych jeden mi paczki w wecie sprzedawal i gdzie on do polityki,na JJ z LPR buahahaha musialbym na glowe upasc (pozdro dla jego wyborcow - wstyd mi ze ktos taki jest poslem) Pozdro
|
|
Nie Bello ten nie jest ani mój ani Poświatowskiej. To wiersz Zofii Kobyłeckiej-prawda,że piękny? I jeszcze jej jeden: Pocałunek Ten pocałunek pachniał wiosną rozwijał się kwiatem róży. Ten pocałunek do gwiazd mnie podniósł kołysał kołysał pachniał pachniał odurzał. Obejmował całe moje ciało pochłaniał. Powoli w głębi pocałunku znikałam. To już nie ja. Ja tam zostałam.
|
|
anonimowiec czy mam przez to rozumieć że w języku polskim, wg Ciebie nie ma polskich znaków diakrytycznych ?. No i widzę że Konarzyce mówisz z małej litery.... żałość ogarnia. Ludzie miejcie choć trochę szacunku do siebie.
|
|
...oszpeca co ?!. Zbych
|
|
czy zamiast takiego cuuudownego marketu nie mógł by powstać park rozrywki. z prawdziwym kinem, kręgielnią itp? czy ten market jest nam niezbędny? pewnie jest niezbędny Panu Sroczyńskiemu w kampanii prezydenckiej. bo jeśli tak to przepraszam!
|
|
"Szuja - śpiewała Irena Kwiatkowska bodajże w Kabarecie Starszych Panów. Moja wcześniejsza zagadka bez odpowiedzi? 120 lat zaborów, dwie wojny światowe, 45 lat ruskiej okupacji i 10 lat syfu kaczyzmu niczego się ten naród nie nauczyło. Niczego. Od wieków Kato-debile dają się upodlać.
|
|
No... dziękujemy za wypowiedź. I oczywiście pozdrawiamy. Życzę żeby dobre samopoczucie kolegi nie opuszczało... Do rychłego usłyszenia. P.S. A kolega tak na poważnie to o polityce myślał ? Kandydaura wydaje się być odpowiednia... W razie czego poprzemy.
|
|
Frotka - Róże Europy - Marihuana Zagadka: Otworzyłam okno i powitałam poranek. Wyglądał jakby nie mógł się doczekać, kiedy wstanę. Oby ten dzisiejszy dzień łaskawszy był dla mnie,
|
|
Ja bym żądał zwrotu pieniędzy i nie jechał ogórem
|
|
W tym markecie mogliby umieścić też stoisko-usługi kościelne (płatne) jak: "odczynienie uroków", "usługi egzorcystyczne", "sprzedaż pamiątek, dewocjonaliów i relikwii", "zamawianie pokropku", "wypędzanie złego ducha", itp.... może o to tu chodzi?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |