wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kicha Gertycha

Ktosiu jeśli myślisz, że jestem przeciwny powstawaniu innych serwisów, gazet itd. to się mylisz. Nie można zabronić ludziom tworzenia takich serwisów, sam wiesz że to tylko lepiej, oczywiście, jeśli będzie tam coś ciekawego. Pamiętasz, jak kilka lat temu powstawały portale w Polsce? Co większa firma to tworzyła portal... a dziś? Niewiele z tego pozostało .

Co do gazet amatorskich kontra z redaktorami. Zobacz wyniki poczytności w Warszawie . Tam na 3 i 4 miejscu są gazety bezpłatne. Może to taki czas? Nie upatrywałbym tu ciosu przeciw kontaktom. Oni mogą na tym zyskać, o ile będą chcieli.

Pamiętacie, jak przyszedł z pustą bronią młody człowiek do telewizji publicznej i chciał wejść na antenę. Czytałem później wywiad z jego kolegami. Telewizja zrobiła z niego bandytę, a on chciał tylko przeciwstawić się obecnej, jego zdaniem złej sytuacji jego pokolenia.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kicha Gertycha

to chyba za dŻue uproszczenie . Oj Tz TY LUBISZ WIDZE TAKIE UPROSZCZENIA , OJ TAK DOŁOŻYC.

Zbych

Proszę o opinię szanowne grono starej i doświadczonej "braci netowej",na temat znajomości internetowych,chodzi mi o te wszystkie czaty,komunikatory,gry on-line itp.itd. nie zgadzam się z tym ,że to wszystko to jedno wielkie dno,nie jest to też taki miód jakby się niektórym zdawało,najlepiej uczyć się na cudzych błędach,może ktoś coś ciekawego napisze na ten temat?,ktoś poznał kogoś interesującego i wartościowego?,a może ktoś się strasznie zawiódł? pozdrawiam

Ja tez bylem na meczu , stalem akurat na trybunie od strony rzeki i zgadzam sie w pelni z opinia SG1, ze takich kibicow i takiego dopingu mozna tylko pozazdroscic. Jesli ktos chce zobaczyc atmosfere panujaca na stadionie to zapraszam we wtorek. A jak komus sie nie chce ruszyc z domu to niech obejrzy zdjecia na na stronie www.lks.lomza.tk. Pozdrawiam.

Simmtech to (...). A zwłaszcza ten łysiejący koleś. Widziałem jak robili sobie lache w sklepie. Zawsze śmierdzi tam szczynami.
Koleś zaniusł tam zepsuty cd-rom a oni powiedzieli że używał za szybkich płyt. Widzieliście tam taką starszą panią.Ona (...)za stare płyty cd.

JA tym psom to sraki po zatykam.

---
PGG

psy srają na chodniki, bo nie mają ubikacji !

ty michnik...a gdzie ty za przeproszeniem byś srał jakby Cie na sranie wyprowadzali na chodnik ? To tylko jedno takie pytanie....nasówa mi sie jeszcze jedno...a co to przeszkadza?

Poprostu trzeba to omijac

---
PGG

Mecz byś spoko, doping kibiców z Łomży super. Zapraszam wszystkich we wtorek na godz. 12:00 na stadion na mecz ŁKS - Mlekowita, napewno nie zabraknie emocji (jak zwykle). Mam nadzieje ze kibice z Wysokiego Mazowiecka nie dadzą plamy jak ci z Suwałk. ŁKS MUSI WYGRAC !!!!! POWODZENIA

Ton wypowiedzi utwierdza mnie w przekonaniu , że lepiej pozostać osobą anonimową....

Zbych

Michnik wbrew pozorom poruszył bardzo ważny temat. Osobiście mam już dość psów srających pod moim blokiem i na trawnikach wokół niego. Nie jestem przeciwko trzymaniu w blokach zwierząt takich jak pies/kot ale właściciele powinni po nich sprzątać. Jak widze takiego psa srającego pod moim blokiem to nieraz mam chęć podejść i zapier***** mu z kopyta. Jeszcze troche do chęci przełożę na czyny...

Pozdrawiam.
Mr S

Bo płacą 50 zł. podatku.

TEST!!!!!!!!!!1

andrzejek.

(...)

TO NIE JEST WINA TYCH PSOW TYLKO ICH WLASCICIELI
POPROSTU BURACTWO !!!!!!!!!!!!!
JA JAK WIDZE TAKIEGO BURAKA ZE ZWIERZECIEM NA SZNURKU,TO MAM NISKI SZACUNEK DO TEJ OSOBY .
A GDY TEN BURAK POZWALA SRAC TEMU ZWIERZECIU W MIEJSCU NIEODPOWIEDNIM
OSTRO ZWRACAM UWAGE.PIERDZIELOWI ZE SZNURKIEM W REKU .

NAJCZESCIEJ POMAGA ,WLASCICIEL KULI OGON ,PRZEPRASZA I UCIEKA.

Slavo dokladnie to samo mysle co ty :)

POZDROWIONKA DLA CIEBIE I WSZYSTKICH PRAWDZIWYCH KIBICÓW ŁKSu !

Jestem gotów się przyłączyć, pod warunkiem, że do jajecznicy z cebulką dodamy boczek. Inaczej natychmiast ogłaszam rozłam, secesję i zakładam własną grupę nacisku.

:-)

Pozdrawiam.
grover

A mecz z Jagą pamiętacie. To byłb 1996 rok. Zamknęli nam stadion. Na I łidze są jeszcze większe dymy. To do voyagera, który by chciał problemy załatwiać siłą.

Prawda jest taka, że Policja ogólnie nie jest lubiana przez społeczeństwo.
Polacy nie ufają Policji, tak jest i chyba to się nie zmieni, a takie bicie kibiców bez żadnej podstawy to tą niechęć powiększa.

Hahahaha..... ja już coś o tym pisałem..... Powiem tak: w/w LO było super jak dyrektorem był p. Bobrow... a teraz..... szkoda słów.... dziwne, że ta szkoła jeszcze istnieje... ostatnio rozmawiałem z jednym z nauczycieli/nauczycielek..... dowiedziałem się paru ciekawych rzeczy.... myślałem, że się posikam ze śmiechu;))) No ale najlepiej niech się wypowie ktoś kto teraz się uczy w w/w ......"szkole". Biskup widzi i nie grzmi? A może nie widzi...... przecież teraz to już KATOLICKIE LO i z tego co wiem to podlega pod diecezje....

taaaaaak......:)

ech....

do kibic0
wiem, że jesteście z ŁKS na dobre i na złe. wiem, że robicie znakomitą oprawę i że z ŁKS związaliście się dawno temu. podziwiam was za zaangażowanie podczas meczów, ale nie rozumiem, dlaczego część z was lubi kozaczyć.
Weszliście w jakieś zgody, kosy i inne tego typu pierdoły. Wyzywacie wszystkich kogo popadnie. Mlekovita to ch..., mimo, że grają tam łomżyniacy. Jagiellonia to k...., mimo, że grali tam łomżyniacy. Zaraz powiesz , że wszystko zaczęło się od tego, że Jagiellonia zrobiła rozpierduchę. To teraz wróg. No to ruszajcie chłopaki na mecz do Białegostoku. Tam nie pokozaczycie.
Tekst: "Psy spieprzyly swoja prace na meczu z wigrami, co my wykorzystalismy" mnie rozwalił. Co wykorzystaliście? Mogliście się poganiać? Nie rozumiecie, że każda wasza akcja tego typu to minus 100 kibiców na kolejnym meczu?
Jeżeli nie trafi do ciebie argumentacja, że to nie poprawia i tak słabego wizerunku klubu, to przelicz to sobie tylko na bilety. 350-700 zł w plecy. no ale przecież Was to nie obchodzi, bo wchodzicie na friko.

do NBNF
nie kwestionuje dobrej roboty związanej z oprawą. uważam jedynie, że nie
powinni "dymic"

Cytat: "Niedlugo ludzie beda sie bali przychodzic na stadiony, nie ze wzgledu na tzw. szalikowcow tylko dlatego, ze beda sie bac pacyfikacji stadionu przez Policje, ktora swoim zachowaniem prowokuje." Dzisiaj mądralo, ludzie boją się chodzić na stadion w Łomży na mecze tzw. podwyższonego ryzyka bo obawiają się trafienia cegłówką od łomżyńskich "kamieniarzy".

do SG1
od zadym trzymam sie z daleka, wiec nie liczę na pomoc łomżyńskich zadymiarzy.

do Coolboy
1. jestem tzw. "przypadkowym" kibicem i nie zostałem zatrzymany przez policję.
2. "na meczach chodzi szczegolnie o doping a nie o zadyme" też mi o to chodzi.
3. "kibice, ktorzy wracali zostali zaatakowani przez policja daleko za stadionem" - zostali zatrzymani czy zaatakowani?
4. Pozwól, że sam ocenię, czy mam przychodzić na mecze, czy nie.
również pozdrawiam

do Slavo
myślę, że nie jesteś bezmózgim tępym debilem, który darł się "Mlekovita ch..." więc nie rozumiem o co pretensje.
chciałbym zauważyć, że mam WIELKI szacunek dla prawdziwych kibiców. ale szlag mnie trafia, gdy do Łomży przyjeżdza Olimpia, Mlekovita czy Wigry i wtedy wśród kibiców pojawia się cała śmietanka lokalnych rzezimieszków i scyzoryków, którzy mają pretekst, by zrobić dym. A część szalikowców idzie za nimi. niczym bezmózgie tępe debile.
pojąłeś?
nie zamoerzam się licytować z Tobą, kto dłużej chodzi na mecze ŁKS. Szacunek dla Ciebie, że jesteś na WSZYSTKICH wyjazdach. Ja nie mam takiego komfortu, bo najczęsciej weekendy mam zajęte. Ale na ŁKS w Łomży zawsze znajde czas.

Ogólnie fajna dyskusja :)

Ja tez sie moge dolaczyc, ale zeby mi ja tak ktos przyrzadzil?

Troczę się spóźniłem, ale chcę coś na temat Yamy. Wszystko OKI! co do lokalu, ale obsługa do bani!!!! Tyle się na czekałem na obsłużenie jeszcze później mnie olali, drugi raz nie wytrzymałem ignorancji i poszedłem w cholerę, nie polecam dla osób które lubią być miło i fachowo obsłużeni. Lepiej iść do Cztery Pory Roku, przynajmniej obsługa jest OK!
Pozdrawiam.

Siema. Czy ktoś w Łomży gra może w WarCry, albo w coś ciekawego i godnego do polecenia?

Temat stadionu wrócił nie tylko u nas na forum. Znowu o nim mowa. Przypomnę zatem moje zdanie. Broń Boże wywalanie forsy na obiekt przy SP 9 (niewymiarowy, w środku osiedla, z trybunami na balkonach). Tam wystarczy dobre szkolne boisko, z bieżnią, rzutnią i skocznią. Takie coś nie wymaga wielkich nakładów. Modernizować trzeba stadion ŁKS, pytanie tylko do jakiego stopnia (teren zalewowy). Proszę również o usosunkowanie się do jeszcze jednego zagadnienia: co ze stadionem przy SP 10? Był fajny, niewielki, na osiedlu> Teraz niby też jest, ale w stanie skarajnej ruiny. Może tam warto trochę zainwestować?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org