Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
polowanie na blizniego czyli jak pisowskiej mafii odjebało |
![]() Polska jeden dom ![]()
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: polowanie na blizniego czyli jak pisowskiej mafii odjebało |
![]() ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin “Bez Boga człowiek ulega odczłowieczeniu”
|
|
szanowny panie deokrato to co wraca z Niemiec do Polski to jest dokładnie to co pisowska mafia w czasie swoich lat rządów wpuściła do kraju !!!!!!!!!!! Polska jeden dom ![]()
|
|
”Każdy post paplaka to bełkot kretyna” … Jestem przeciwnikiem PiS ale budzi moją odrazę ten to obrazek jaki zamieszcza dziś Judenrat Łomża Cytat: https://4lomza.pl/forum/read.php?f=1&i=640592&t=640592 I tym samym wiarygodność 4lomza jest na poziomie Tuska i Michnika ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin “Bez Boga człowiek ulega odczłowieczeniu”
|
|
Oczywistą oczywistością jest, że PiSlamiści wpuścili kilkaset tysięcy imigrantów z POlskimi wizami, z których prawie wszyscy udali się na Zachód głównie do Niemiec właśnie. Dowodem niezbitym na to są dane w systemie informatycznym strefy Schengen. Część z nich udała się nawet do USA, czego efektem było ostrzeżenie. Wg kato-prawicowej hołoty tylko POlska może się bronić przed nadmiarem imigracji, a Niemcy już nie... Tak samo było z Ukraińskim zbożem, inflacją, opóźnieniem CPK, ukrywanym długiem publicznym, drożejącą energią itp., itd., ... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
nie karmić ruskiego trolla hajhitlera wdvpokrata. Ten szmaciarz pluje na Polskę i chrześcijan za ruble jego pana Putina.Tylko po to, aby siać ferment między Polakami. To jest tylko ruski troll. Skąd wiem? ruskie IP. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Doskonałe rzeczy tutaj dajecie. Jak dla mnie to jest naprawdę opcja wręcz doskonała jak dla mnie. Takie rzeczy to jest naprawdę opcja doskonała teraz. ____________________________ https://pracemagisterskiepedagogika.edu.pl/tematy-prac-licencjackich-z-pedagogiki/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |