piątek, 18 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wreszcie

Bartuś podejrzewam, że nawet nie znasz znaczenia słowa jaźń zatem nie będę komentował Twoich wypocin .... :P

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wreszcie

szerokiej drogi i uważaj na te traktory

Sądząc po tym co napisałeś to na wieś się wyprowadzasz. Tylko czy cię na tej wsi będą chcieli?
A poważnie łomza to nie aglomeracja co ma swoje wady i zalety. W każdym mieście można znaleść widoczki, których się nie spodziewasz. I co z tego? Jeśli widoki mają dla ciebie znaczenie, to proponuję pocztówkami sobie pokój wytapetować. Będzie ładnie.

...ale to dalej może być miejsce do dyskusji na wysokim poziomie. I tylko trzymaj ten poziom i bedzie dobrze. Pietnowanie nic nie da, bo to będzie wet za wet, post za post, a przecież łatwiej napisać wredny w tonie i aortograficzny post ociekający sadystyczną radością z kalecznia polszczyzny. Adamus ma rację. Dla "Bartezów" to sam pleszer.
Moja odpowiedź? Mądrze pisać. Nie wdawać się w pyskówki, szukać inteligentnego adwersarza/współdyskutanta/foroomowicza.

3ym się Krzyśku i dawaj głosa paszczą (czytaj: klawiaturą) (to było zdanie weekendowe)

Fajnie Jacku, że wróciłeś na forum :) Dłuuugo Cię nie było

Pozdrawiam

:)

Jak ustawia(wybiera) się w c65 siemens dzwonki . HELP

http://www.koteria.4lomza.pl/

Tiger Po 1 nie jestem żaden Bartuś. A po 2 to się wypchaj tym wszystkim debilu bo gadasz takie głupoty ze czytać sie nie można.

Nie wiem czy akurat o taki ci chodzi, ale bambus w różnych rozmiarach można kupić w większosci sklepów ogrodniczych.

Treść jest ukryta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org