Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wreszcie |
Bartuś podejrzewam, że nawet nie znasz znaczenia słowa jaźń zatem nie będę komentował Twoich wypocin .... :P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wreszcie |
szerokiej drogi i uważaj na te traktory
|
|
Sądząc po tym co napisałeś to na wieś się wyprowadzasz. Tylko czy cię na tej wsi będą chcieli? A poważnie łomza to nie aglomeracja co ma swoje wady i zalety. W każdym mieście można znaleść widoczki, których się nie spodziewasz. I co z tego? Jeśli widoki mają dla ciebie znaczenie, to proponuję pocztówkami sobie pokój wytapetować. Będzie ładnie.
|
|
...ale to dalej może być miejsce do dyskusji na wysokim poziomie. I tylko trzymaj ten poziom i bedzie dobrze. Pietnowanie nic nie da, bo to będzie wet za wet, post za post, a przecież łatwiej napisać wredny w tonie i aortograficzny post ociekający sadystyczną radością z kalecznia polszczyzny. Adamus ma rację. Dla "Bartezów" to sam pleszer. Moja odpowiedź? Mądrze pisać. Nie wdawać się w pyskówki, szukać inteligentnego adwersarza/współdyskutanta/foroomowicza. 3ym się Krzyśku i dawaj głosa paszczą (czytaj: klawiaturą) (to było zdanie weekendowe)
|
|
Fajnie Jacku, że wróciłeś na forum :) Dłuuugo Cię nie było Pozdrawiam :)
|
|
Jak ustawia(wybiera) się w c65 siemens dzwonki . HELP
|
|
http://www.koteria.4lomza.pl/
|
|
Tiger Po 1 nie jestem żaden Bartuś. A po 2 to się wypchaj tym wszystkim debilu bo gadasz takie głupoty ze czytać sie nie można.
|
|
Nie wiem czy akurat o taki ci chodzi, ale bambus w różnych rozmiarach można kupić w większosci sklepów ogrodniczych.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |