niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
biją robotników w Poznaniu

wiarus... tyle że mieli dostawać po 5000 za każdy wygrany mecz....
...to są ochłapy...

...w ten sposób miasto się nie wymiga...

...mam propozycję, niech wezmą od Engela szacunkowe koszty gry w IIiej lidze, dodadzą do tego 10% rezerwy odejmą tegoroczne przychody klubu z reklam i wyłożą na kolejny sezon kasę, żebyśmy nie musieli wstydzić się za nasze miasto....

...czy nasi włodaże nie rozumieją, że przy okazji można promować miasto w całej Polsce....?

.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: biją robotników w Poznaniu

a anwet jak maja to niech to zrobia, moze warunki sie ciut poprawia pilkarzom

Sprzedadzą dla sikacza podwórkowego "Żubr"

5 tysięcy ale na całą drużynęa, a nie na zawodnika. I to zarząd ŁKS się z tego nie wywiązuje. Pozczytaj dzisiejszą współczesną. Do tego od kwoty 5.000 odlicz podatek który należy odprowadzić, to ci dopiero pieniądze wyjdą.

" Czyżby gruby, zajadajacy chipsy przed telewizorem komentator pilki nożnej."

Zapomniałeś dodać jeszcze do tego popijający piwo (żubra a co, taka ze mnie świnia)

Jak rozumiem skoro nie ma żadnych racjonalnych argumentów, czemu miasto miałoby łożyć moje i innych podatników pieniądze na ŁKS zawsze można sięgnąć po sprawdzone metody (czytaj obrażanie adwersarza).

sprostowanie : "Niestety nieliczni widzą te zagrożenia"

Wilk goniąc zająca uwiązł był w rurze kanalizacyjnej, której średnica na pozór była znacznie mniejsza niż gabaryty wilka. Uwięzła głowa wilka, a reszta dyndała sobie swobodnie. Następnie nadleciała pszczoła i ukąsiła wilka w.... tę resztę dyndającą. Wówczas wilk przemierzył rurę oraz zaorał sobą okoliczne pole...
Tak więc wszystko jest możliwe, Markacyku, oj tak tak...

pa pa pa parapapapapa pa pa

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org