Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ks. Jerzy Popiełuszko - zamordowany za GŁOSZENIE PRAWDY |
Z takiej racji, że Ty jesteś głupszy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ks. Jerzy Popiełuszko - zamordowany za GŁOSZENIE PRAWDY |
ahahahaha moze i racja ale i tak bys zostal przeorany !!! ahahaha i nic tego nie zmieni :)
|
|
Oj Allinka jak Ci dobrze-całe stado baranów i "łowiecków" się koło Ciebie kręci,aż zazdrość bierze...:))) Pozdrowionka:) rudy błazen z druhem
|
|
mix: a skąd ty chłopie stukasz ?? wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz! http://www.kronikanarodowa.com http://kronikanarodowa.com
|
|
A chcecie BL 111 M bo tak owa posiadam :-) Ponawiam pytanie bagrmosen
|
|
Na niebie, niczym na zapaśniczej macie toczą bój - słońce z chmurami Nad całością czuwa Arbiter, przy którym najwytrawniejsi meteorolodzy są jak czeladnicy w warsztacie mistrza... Ciekawe kto dziś wygra ten pojedynek?
|
|
Hmm, pweien nie jestem, ale chyba coś podobnego w Hajnówce widziałem... ale mogę się mylić. rudy błazen z druhem
|
|
Na Giełczyńskiej (zaraz za kebabem idąc w stronę Starego Rynku) można kupić używane, dobre i tanie opony.
|
|
patrze ze temat sie rozwinal i pan Sroczynski nareszcie podpisal sie z imienia i nazwiska.... trzymam pana za slowo ze zrobi pan wszystko co jest w pana mocy zeby wspomoc ŁKS (nadzieja matka glupich, ale moze cos z tego bedzie....) przypominam ze wybory nie dlugo a jak na razie za wiele to pan ŁKSowi nie pomogl (jak w ogole cos pomogl). jezeli wezmie sie pan za dofinansowanie grup mlodziezowych to w ogole sie zdziwie.. na razie jest obietnica wspomaganie ŁKSu i wierzmy ze cos pan w koncu zrobi dla naszego klubu(oprocz zaklejenia calego plotu plakatami wyborczymi...)
|
|
Waz Łada 2105 ,bo taki mam :) rudy błazen z druhem
|
|
Dzięki. Żeby było jasne, to nie ja, tylko mój mąż z kumplem się wybierają. Co prawda, nie wiem, czy wyjazd dojdzie do skutku .Wnioskuję to z treści i tonu okrzyków i jęków ( właśnie trwa mecz z Kolumbią ). Uszy więdną. Może się rozmyślą...? pamietaj wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz powiedz stanowcze nie dla hasbary!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |