czwartek, 03 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
to jest mega sku********wo!

Co mówią w bastionie PiS o skandalu z mieszkaniem Karola Nawrockiego. \"To drobny oszust, ale dla mnie jest i tak lepszy niż Trzaskowski.
Sprawdziliśmy, jakie nastroje po serii wpadek sztabu kandydata PiS, są w jednym z bastionów tej partii. — Nawrocki dla mnie żadnym bohaterem nie jest i jeszcze przed wyjściem na jaw tej afery również nie był nim. Ale... reprezentuje PiS. I ja zagłosuję na PiS — słyszymy od jednej z kobiet w Sanoku.
Nawrocki potwierdził regułę, że politycy to kłamcy i krętacze. Przed kamerami mają gęby pełne frazesów, a gdy te zostaną wyłączone, to robią wszystko by tylko napchać sobie kieszenie — mówi Zbigniew, kierowca busa na Podkarpaciu
Ale są też tacy, którzy od Nawrockiego się odwracają. — Nawrocki oszukał człowieka. Myślę o tym od kilku dni i mam odczucie, że to jest mega sku********wo! — mówi Krystyna, mieszkanka Rzeszowa.
Nawrocki oszukał starszego mężczyznę i nie opiekował się nim mimo przejęcia mieszkania? Dziadka mi żal, ale koniec końcem na Nawrockiego i tak pewnie zagłosuje — wzrusza ramionami pani Wanda, którą spotykamy przed skansenem Wsi Galicyjskiej w Sanoku.
Nawrocki dla mnie żadnym bohaterem nie jest i jeszcze przed wyjściem na jaw tej afery również nie był nim. Ale... reprezentuje PiS. I ja zagłosuję na PiS, a nie na niego.
Miałam na Nawrockiego głosować, ale nie chcę, by prezydentem był ktoś, kto oszukuje emerytów. Innych sensownych kandydatów nie widzę. Dlatego w pierwszej turze zostanę w domu i zobaczą, co zdecydują inni Polacy.
Nawrocki oszukał człowieka. Myślę o tym od kilku dni i mam odczucie, że to jest mega sku********wo! — mówi Krystyna, mieszkanka Rzeszowa. — Dlatego on mojego głosu nie dostanie. Nie i koniec. Mam ojca w wieku tego oszukanego staruszka i myślę sobie, jakby to było, gdyby i on był samotny i ktoś go oszukał.

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: to jest mega sku********wo!

Żenujące spektakle wśród Bandy 4+.
Kłócą się wciąż kto bardziej zakłamany

”Tu jest Polska!” A nie Polin!
”Tu jest Polska!” A nie Polin!
”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin!

Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin

POwtarzam jeszcze raz: afera reprywatyzacyjna rozPOczęła się w okresie kiedy ratuszem w stoicy rządzili PiSowcy, kamienicę Brzeskiej zabrał PiSlamski p. o. prezydenta, Waltzom darował LechKacz, a członkami wyłudzającej mafii byli też ludzie z kaczystami POwiązani. POza tym nie da się usprawiedliwić i wybielić od winy Alfonsia tylko dlatego, że inni POpełniali POdobne szkaradztwa. Prezydentem nie może zostać człowiek wyrachowany i oszust.

\"Prezydentem nie może zostać człowiek wyrachowany i oszust\"

Jakbym trzasia widział.

Jaki on tam dzisiaj,
elgiebetowy, pisowski, czy katolik?

...kto w sPOsób wyrachowany POtraktował osobę w trudnej sytuacji..?, kto publicznie łgał jak PieS i to w wielu sprawach, kto zawarł dziwny związek z niepełnoletnią z przychówkiem, kto jawi się wedle własnych wyjaśnień oszustem i wyłudzaczem..?, kto ma związki z kryminalnym półświatkiem..? itp, itd...
Chyba wrogowie PiSlamistom POdsunęli Alfonsia na kandydata w wyborach...

\"kto zawarł dziwny związek z niepełnoletnią z przychówkiem \"

W czym był dziwny? W tym że nowocześni by wyskrobali,a tu jednak wychowali.
Dla paplaków to dziwne,takie nie europejskie, nie tęczowe i nie nowoczesne.

Kasia..

Dziwny dlatego, że Alfonsio w tym czasie robił za wykidajłę w stręczycielskiej spelunie. Zapewne to tam wyłowił atrakcyjną 16-latkę, która nosiła w sobie konsekwencje przebywania w tym przybytku. Na ślub niepełnoletnich zwykle zgodę wyraża sąd z ważnego, ciężarnego POwodu... POnadto Alfonsio na wiecach szczyci się zasadami kato-religii. Od kiedy to katolicy bez grzechu mogą uprawiać seks z niepełnoletnimi..?

pierwszą damą RP ma być dopodajka
niepokalanie poczynająca w wieku 17 lat ?

obiektywny realista

paplik,
odpuść De.wotce
wszak i łona dawała dopy , bo lubiła ten sport,
przed 15-16tym roczkem ,

...a później sama wychowywała córkę

obiektywny realista

\"Zapewne wyłowił\"

Ty dziś wyłowiłeś z zębów trzy włosy łonowe kumpla kretynie.

\"POnadto Alfonsio na wiecach szczyci się zasadami kato-religii. Od kiedy to katolicy bez grzechu mogą uprawiać seks z niepełnoletnimi..?\"

Debil jesteś na bank. Żadną tajemnicą nie jest, że pierwsze dziecko ma innego ojca biologicznego.
A ty będziesz rozgrzeszał kogoś z cudzych grzechów? Już z ministranta na księdza awansowałeś?
Najpierw oblubienicy swoje wyznaj i czekaj na rozgrzeszenie, wszak też przed ołtarzem stałeś i ślubowałeś.

Kasia..

Pewnie Alfonsio już wówczas POmagał znajomym z półświatka i zamiast biologicznego \"zaopiekował się\" 16-latką przejmując atrakcyjną nastkę wraz dorobkiem inwentarza. De.wotka chce przekonać rozumnych, że nie było seksu, mimo oficjalnego ślubu w wieku 17 lat, a zaPOznanie miało charytatywny, a nie wyrachowany charakter jak to było w przypadku p. Jerzego.

https://www.tiktok.com/@fikumiku_tv/video/7483937918533324054

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org