Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
to jest mega sku********wo! |
Co mówią w bastionie PiS o skandalu z mieszkaniem Karola Nawrockiego. \"To drobny oszust, ale dla mnie jest i tak lepszy niż Trzaskowski. Sprawdziliśmy, jakie nastroje po serii wpadek sztabu kandydata PiS, są w jednym z bastionów tej partii. — Nawrocki dla mnie żadnym bohaterem nie jest i jeszcze przed wyjściem na jaw tej afery również nie był nim. Ale... reprezentuje PiS. I ja zagłosuję na PiS — słyszymy od jednej z kobiet w Sanoku. Nawrocki potwierdził regułę, że politycy to kłamcy i krętacze. Przed kamerami mają gęby pełne frazesów, a gdy te zostaną wyłączone, to robią wszystko by tylko napchać sobie kieszenie — mówi Zbigniew, kierowca busa na Podkarpaciu Ale są też tacy, którzy od Nawrockiego się odwracają. — Nawrocki oszukał człowieka. Myślę o tym od kilku dni i mam odczucie, że to jest mega sku********wo! — mówi Krystyna, mieszkanka Rzeszowa. Nawrocki oszukał starszego mężczyznę i nie opiekował się nim mimo przejęcia mieszkania? Dziadka mi żal, ale koniec końcem na Nawrockiego i tak pewnie zagłosuje — wzrusza ramionami pani Wanda, którą spotykamy przed skansenem Wsi Galicyjskiej w Sanoku. Nawrocki dla mnie żadnym bohaterem nie jest i jeszcze przed wyjściem na jaw tej afery również nie był nim. Ale... reprezentuje PiS. I ja zagłosuję na PiS, a nie na niego. Miałam na Nawrockiego głosować, ale nie chcę, by prezydentem był ktoś, kto oszukuje emerytów. Innych sensownych kandydatów nie widzę. Dlatego w pierwszej turze zostanę w domu i zobaczą, co zdecydują inni Polacy. Nawrocki oszukał człowieka. Myślę o tym od kilku dni i mam odczucie, że to jest mega sku********wo! — mówi Krystyna, mieszkanka Rzeszowa. — Dlatego on mojego głosu nie dostanie. Nie i koniec. Mam ojca w wieku tego oszukanego staruszka i myślę sobie, jakby to było, gdyby i on był samotny i ktoś go oszukał. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: to jest mega sku********wo! |
Żenujące spektakle wśród Bandy 4+. Kłócą się wciąż kto bardziej zakłamany ![]() ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin
|
|
POwtarzam jeszcze raz: afera reprywatyzacyjna rozPOczęła się w okresie kiedy ratuszem w stoicy rządzili PiSowcy, kamienicę Brzeskiej zabrał PiSlamski p. o. prezydenta, Waltzom darował LechKacz, a członkami wyłudzającej mafii byli też ludzie z kaczystami POwiązani. POza tym nie da się usprawiedliwić i wybielić od winy Alfonsia tylko dlatego, że inni POpełniali POdobne szkaradztwa. Prezydentem nie może zostać człowiek wyrachowany i oszust. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
\"Prezydentem nie może zostać człowiek wyrachowany i oszust\" Jakbym trzasia widział. Jaki on tam dzisiaj, elgiebetowy, pisowski, czy katolik?
|
|
...kto w sPOsób wyrachowany POtraktował osobę w trudnej sytuacji..?, kto publicznie łgał jak PieS i to w wielu sprawach, kto zawarł dziwny związek z niepełnoletnią z przychówkiem, kto jawi się wedle własnych wyjaśnień oszustem i wyłudzaczem..?, kto ma związki z kryminalnym półświatkiem..? itp, itd... Chyba wrogowie PiSlamistom POdsunęli Alfonsia na kandydata w wyborach... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
\"kto zawarł dziwny związek z niepełnoletnią z przychówkiem \" W czym był dziwny? W tym że nowocześni by wyskrobali,a tu jednak wychowali. Dla paplaków to dziwne,takie nie europejskie, nie tęczowe i nie nowoczesne. Kasia..
|
|
Dziwny dlatego, że Alfonsio w tym czasie robił za wykidajłę w stręczycielskiej spelunie. Zapewne to tam wyłowił atrakcyjną 16-latkę, która nosiła w sobie konsekwencje przebywania w tym przybytku. Na ślub niepełnoletnich zwykle zgodę wyraża sąd z ważnego, ciężarnego POwodu... POnadto Alfonsio na wiecach szczyci się zasadami kato-religii. Od kiedy to katolicy bez grzechu mogą uprawiać seks z niepełnoletnimi..? W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
pierwszą damą RP ma być dopodajka niepokalanie poczynająca w wieku 17 lat ? obiektywny realista
|
|
paplik, odpuść De.wotce wszak i łona dawała dopy , bo lubiła ten sport, przed 15-16tym roczkem , ...a później sama wychowywała córkę obiektywny realista
|
|
\"Zapewne wyłowił\" Ty dziś wyłowiłeś z zębów trzy włosy łonowe kumpla kretynie. \"POnadto Alfonsio na wiecach szczyci się zasadami kato-religii. Od kiedy to katolicy bez grzechu mogą uprawiać seks z niepełnoletnimi..?\" Debil jesteś na bank. Żadną tajemnicą nie jest, że pierwsze dziecko ma innego ojca biologicznego. A ty będziesz rozgrzeszał kogoś z cudzych grzechów? Już z ministranta na księdza awansowałeś? Najpierw oblubienicy swoje wyznaj i czekaj na rozgrzeszenie, wszak też przed ołtarzem stałeś i ślubowałeś. Kasia..
|
|
Pewnie Alfonsio już wówczas POmagał znajomym z półświatka i zamiast biologicznego \"zaopiekował się\" 16-latką przejmując atrakcyjną nastkę wraz dorobkiem inwentarza. De.wotka chce przekonać rozumnych, że nie było seksu, mimo oficjalnego ślubu w wieku 17 lat, a zaPOznanie miało charytatywny, a nie wyrachowany charakter jak to było w przypadku p. Jerzego. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
https://www.tiktok.com/@fikumiku_tv/video/7483937918533324054 W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |