Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Irlandia pogrążona w kryzysie - Polska najlepszą gospodarką w UE |
Ja kiedys miałem ciekawą sytuację z usługa "darmowe wieczory i weekendy" .Chodzi o to ze przez miesiac dzwoniłem normalnie po 20 jak zwykle i miałem niby za darmo, a później przyszedł rachunek do zapłacenia na kilkaset złotych,podobno to ja sam zrezygnowałem z tej oferty "darmowych weekendów ", co ciekawe stało sie to w okresie świąt. Dzwoniłem klika razy na błękitną linie ale to nic nie dało, kilka skladanych pism w telepunkcie, masa nerwów, pomogło dopiero pismo takie że chciałem zrezygnować z ich sieci.Wtedy nagle cała sprawa się wyjaśniła i zwrócili mi pieniadze, ale kosztowało to dużo nerwów i czasu. Obecnie korzystam z tele2 (opłaca się jesli ktoś dużo dzwoni )
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Irlandia pogrążona w kryzysie - Polska najlepszą gospodarką w UE |
pabloo: jedyna Twoja nadzieja to MrS. On udziela błyskawicznych porad w każdym zakresie. Często też na temat Cię interesujący. Na pewno jeszcze wieczorem dostaniesz informację na nurtujący Cię temat - wymiany dysków. Przy okazji chłopak znajdzie chwilę czasu, żeby porozmawiać z Tobą na temat piękności naszego ojczystego języka. Ale rozumiem, że ten, którym się posługujesz to język przodków ?!
|
|
Dziekuje serdecznie za link markac:-) widze,ze nie tylko ja dziekuje:-))))) serdeczne pozdrowienia:-) cdn...
|
|
MRS....wybacz że piszę do Ciebie...ale czy ty stajesz się taki jak cycq????? wg. mnie on ci nawet niedorównuje do pięt,a ty powoli,POWOLI zbliżasz się do jego poziomu wypowiedzi. Pomyśl:P bagrmosen
|
|
tyku ja mrsowi bucowi nie musze do niczego dorastac... on kiedys dorosnie do podeszwy mojego glana !!!!!!! ale zebami k u r w a !!!!! pamietaj wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz powiedz stanowcze nie dla hasbary!!!
|
|
Gazela już kiedyś pisałem ... z tygrysiego punktu widzenia Twój nick to apetyczny kąsek, że nie wspomnę o avatar'ku ;) Pozdrawiam bagrmosen
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |