Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
W rozwiazanie jakich problemów powinni się zaangażować bonzowie ? |
to jest pewny wynik???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: W rozwiazanie jakich problemów powinni się zaangażować bonzowie ? |
Wynik pewny. Sprawdzcie na 90minut.pl
|
|
Ja właśnie dzisiaj dowiedziałem się kim jest Pan SiaRA - ale wstyd ... szkoda nawet odpisywać ... Napisałem kilka dni temu że Łomża jest mała , dziękuję pewnej osobie za info ... Panie SiaRA ja chcę żyć w innym świecie i inne wartości wyznaję niż Pan. Cieszę się kiedy ŁKS wchodzi historcznie do II ligi i choć od siebie mogłem dać tylko 2 lata pracy w 80 leciu istnienia Klubu to jestem dumny z Nas Łomżyniaków, wiernych kibiców. A Panu życzę , niech Pan zmieni miasto bo myślę że w Łomży trudno będzie Panu funkcjonować ... z takim podejściem do życia / nie mówię już o wewnętrznej frustracji / ... Namawiam jednak Pana do większej odwagi i podpisywaniem się imieniem i nazwiskiem , to większa ilość potencjalnych wyborców Pana pozna i oceni .... Miłego Weekendu , Górnik Łęczyca - ŁKS Browar ŁOMŻA 1-1 , Aviva Ł
|
|
Treść jest ukryta
|
|
|
Dodaj to do kalendarza wydarzeń na stronie głównej, forum nie jest miejscem na to.
|
|
Odinstaluj wszystkie kodeki, które podałeś- kupa niepotrzebnych staroci. Zainstaluj nowy FFDShow (dekoduje wszystko), albo najnowszy XVID (z obsługą Divxa). Ewentualnie możesz zainstalować XViDa i Divxa- nie gryzą się nawzajem i najlepiej jak kazdy dekoduje swoj natywny standard. Do tego zainstaluj jakis filtr AC3 i powinno wszystko grać. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wklej se to w buty będziesz wyższy??? waldek 27 Nie wychodź z siebie - możesz nie wrócić.???
|
|
Nie przyjmój się z taką zdobyczą możesz troche powariować.??? waldek 27 Nie wychodź z siebie - możesz nie wrócić.
|
|
pabllo napisz tylko jakiej firmy jest ten dysk. cdn...
|
|
wez co za chłam ty tu propagujesz jakis punk rock to nie wydarzenie kulturalne tylko diskopolowa potupaja
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |