Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bo co by to o nas, Polakach świadczyło? |
Bo co by to o nas, Polakach świadczyło? ![]() https://x.com/ok_graba/status/1912482908108968088 ta elitarna trwoga o Polaków, o wspólnotę, o naród.. łzy wzruszenia kapią mi na klawiaturę. a można też żartobliwie: ![]() https://x.com/szef_dywizji/status/1912425773568348292 albo po profesorsku: ![]() https://x.com/jachcy/status/1912468806636605668 PS. alternatywny tytuł notki: \"bramkarz, czy dupiarz?\" - tego dotyczy wybór? Są też zagrania nieczyste, czyli fake news, ale to było oczywiste, że gertychy nie odpuszczą, od początku to było widać. ![]() https://x.com/HelvisPriestley/status/1912266162446197179 Więc jak? \"bramkarz, czy dupiarz?\" Wzrost poparcia Karolowi Nawrockiemu robią swoim hejtem paplacy, nie mający pomysłu na inną kampanię dla dupiarza poza hejtem na niezależnego kandydata … +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Moje hasło na wybory: DRUGA TURA BEZ BĄŻURA =================================================== - po cichu myślę że Karol Nawrocki wygra w pierwszej turze, ale cicho sza …. ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bo co by to o nas, Polakach świadczyło? |
Znów napisał sobie nam tu paplak jako #Lobo że on to jest niby katolik Ale to nie może być prawda - przecież ... Ale w religii katolickiej są niuanse których paplak nie pojmiesz swoim komuszym łbem
|
|
No i jak zwykle, trochę śmiechu, trochę teorii spiskowych. Polska debata polityczna w pigułce. SportowyMax
|
|
@Lobo, co ty niby patrioto robisz od lat tam u Niemca ? obiektywny realista
|
|
Bo co by to o nas, Polakach świadczyło? jakbyśmy wybrali Batyra Olgierd L., pseudonim Olo; Grzegorz H., pseudonim Śledziu; Patryk Masiak, pseudonim Wielki Bu; Jarosław M. (dawniej S.), pseudonim Masa. no i Nikodem Skotarczak, pseudonim Nikoś; ... lepszego towarzystwa już sobie nie umiał wybrać ? obiektywny realista
|
|
Nooo, tfuskoidy najchętniej wybrałyby tfuska, który w życiu słowa prawdy nie powiedział, ale już za późno .... został im tylko dupiarz czaskoski, kandydat pół-boski hihi ... — Wzrost poparcia Karolowi Nawrockiemu robią swoim hejtem paplacy, nie mający pomysłu na inną kampanię dla dupiarza poza hejtem na niezależnego kandydata … +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Moje hasło na wybory: DRUGA TURA BEZ BĄŻURA =================================================== - po cichu myślę że Karol Nawrocki wygra w pierwszej turze, ale cicho sza …. ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Jak posłowie PiS i PO do parlamentu Unii antyEuropejskiej głosowali nad arbuzowym bezŁadem zwanym Zielonym? ... Wątpliwości mniej kumatym rozwieje prof Piotrowski polecam rzekomemu Pisowcu paplak #Lobo https://youtu.be/B7ka3pPyDwk?t=464 Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin
|
|
wąski, rozmowa jest o głosowaniu w parlamencie UE? nie trolluj mi tematu, jak nie masz nic do powiedzenia to won do szczęśborza ... — Wzrost poparcia Karolowi Nawrockiemu robią swoim hejtem paplacy, nie mający pomysłu na inną kampanię dla dupiarza poza hejtem na niezależnego kandydata … +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Moje hasło na wybory: DRUGA TURA BEZ BĄŻURA =================================================== - po cichu myślę że Karol Nawrocki wygra w pierwszej turze, ale cicho sza …. ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Alfonsio jeszcze nie został wybrany, a już kłamie i obiecuje gruszki na wierzbie ; obniży podatki, obniży ceny prądu, jednostronnie wypowie pakt migracyjny, obiecuje nowe mieszkania, opłacanie przez państwo kursów na prawo jazdy dla 18to latków, obiecuje zniwelowanie chaosu w ochronie zdrowia, zakończy \"chaos w sądownictwie\", który ma polegać na przyspieszeniu spraw oraz informatyzacji, NO TO TERAZ PYTANIE : co może zrobić sam prezydent RP ? obiektywny realista
|
|
Autor: dopokrata nie daj się zastraszyć @Lobo, niby katolik a \"won\" do ciebie :) jak mu prawdę naPiSać o \"obywatelskim i bezpartyjnym \" kandydacie PIS to wychodzi z niego bydle bo go prawda w ślepia kole obiektywny realista
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |