Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Premier Kaczyński - deficyt 16 miliardów Płemiel Tusk - deficyt 52 miliardy |
Presje to trzeba na Zajkowskiego wywierać, żeby zostawił ŁKS w spokoju. Długów narobił i winnych szuka. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Premier Kaczyński - deficyt 16 miliardów Płemiel Tusk - deficyt 52 miliardy |
loko - słownik wyrazów bliskoznacznych podaje inne wyrazy bliskie znaczeniowo, a nie tożsame... korzystanie z tego słownika, to korzystanie z podpowiedzi nad którymi trzeba się zastanowić, a nie bezmyślnie wymieniać wyrazy... Pozdrawiam! cdn...
|
|
Re: Premier Kaczyński - deficyt 16 miliardów Płemiel Tusk - deficyt 52 miliardy |
popieram mozna tez wykupic sobie miejsce parkingowe i jak ktos zajmie to miejsce to mozna zadzwonic zeby odholowali dany samochod...wkoncu to ktos za nie placi! i jest jego tak samo z miejscem dla inwalidow!! a co do tego plonacego samochodu to nie chce mi sie wierzyc ze on zajal miejsce a ktos podpalil.... Dina
|
|
Witam, możesz przysłać wszystkie te blachy o których wspomniałeś, przejrzę i zobaczymy co się da zrobić. a po kolei 1) co rozumiesz przez posiadanie fotki na której są trzy blachy BL 12345? 2) Jeśli jesteś właścicielem BL 15551 i chcesz dać własne zdjęcie-nie ma problemu. Twój wóz-chcesz zamieścić u nas swoje zdjęcie-proszę bardzo. Choć mi się moja fotka podoba ;) O ile dobrze pamiętam to 15551 stoi na tym samym parkingu co 12345 - robiłem je za jednym zamachem w maju zeszłego roku. 3) Moje zdjecie BL 17771 ma swój klimat, była zima, prawie każda fura tak wyglądała. Zresztą nie jest aż taka brudna, robiłem gorsze ;) 4) 11811 średnio, staramy się ostatnio zawężać kategorie żeby nie wrzucać wszystkiego jak leci więc ta nie bardzo. 5) z fotoradaru też nie za bardzo a to dlatego że nie chcemy problemów. Ewentualnie prześlij je nam na maila, przejrzę i zobaczę czy cokolwiek się nadaje do publikacji. 6) Seria 1xxx1 - widzę że masz do nich sentyment bo sam posiadasz nr z tego schematu :) Przejrzalem galerię i widzę że mamy tylko 14441, 15551, 17771. Jesli masz pozostałe-wysyłaj.
|
|
Mysle ze aby zwiększyć troche przychodzy klubu warto by pomyslec nad tym aby od wszystkich ( zarowno kobiet, mezczyzn jak i dzieci) pobierac oplaty za wejsce na mecz! Zawsze to pare groszy wiecej! Po drugie to uwazam ze wyjazdy (zgrupowania) nasej ekipy np na Cyprze to niepotrzebny wydatek! Uwazam ze zarowno zarząd jak i kibice powinni naciskac władze miasta aby te pomogly w oddluzeniu klub przynajmniej do czasu gdy ten dostanie licencje na 2 lige! Warto zwrocic sie do Głownego sponsora zeby pomogl w tej sprawie! Pozdrawiam...
|
|
ale te opony przywiezione z niemiec mają po kilka lub kilanascie lat, i niewiadomo ile czasu leżały w różnych miejscach, takie oponki można założyć ale do jazdy max 50km/h. cdn...
|
|
dzieki bogu ze masarnia Mirka G. wczesniej zbankrutowala bo by sie wogle z dlugow nie wykopal
|
|
OK - czekam pozdrawiam:))
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Panie Zajkowski. Mam pytanie ile ŁKS musiał by miec budżetu w drugiej lidze, aby się utrzymacć i o coś walczyć? I jak juz inni pisali czy będzie pobierana opłata dla Kobiet na mecz z Unią Skierniewice? Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |