Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bronisław Komorowski - nowy kandytat na prezydenta RP |
ja nie wiem co sie dzieje w tej lomzy normalnie schodzi na psy gowniarze jedne se zabawe znalezli!!!!!!!! wrrrrrrr cdn...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bronisław Komorowski - nowy kandytat na prezydenta RP |
może to jakieś próby wyłudzenia odszkodowania? znudziło się komuś auto to je podpala i tyle ale to tylko taka niesprawdzona teoria ---- http://ksebki.9g.pl/galeria/displayimage.php?pos=-884
|
|
kiedy chesz jechac do gdanska?? jezeli jutro to moglbys jechac z moim kolega ok 12 -13 wyjazd blahcim@tlen.pl
|
|
do marcin 23 ; boguski kosztowal 300 czyli 200 dostali a dla zusu majo dac 50 prosty rachunek 200-50=150 za ulmana 10 no a reszta to byly wolne transfery czyli 140 sie rozmylo czy sie myle
|
|
Jeżeli chcesz otrzymać konkretną informację to musisz się udać na dworzec PKS do kasy biletowej tam otrzymasz niezbędne informacje. Przychodzi baba koło dworca PKS i czyta kasa biletowa ,myśli sobie w duchu jęczmienną kase i gryczaną kase już jadłam ale biletowej jeszcze nie podchodzi do kasy i prosi kilogram kasy biletowej. waldek 27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
To jest juz inna gadka ale ze aż tak postąpili ? A Waldek 27 chciałCi napisać nigdy nie wychodż z nożem bo sam możesz nim dostac (bynajmniej ja tak to zrozumiałem) Zbych
|
|
ADALL, zgadzam sie z Tobą, że to ryzykowne. Wyżej jest tekst Petera i z nim częściowo się nie zgodziłem, czemu dałem wyraz. hey, hey
|
|
wyszscy wymarli
|
|
he he he mówicie ze wszyscy wymarli, nie wierze ktos musi zostać żeby interes sie krecił ;] a mieczkość nie bede na forum upubliczniał danych osobowych :P bagrmosen
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |