niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
zdrajca polksi podpisal o 12 wyroka na polskie!

[*][*][*]

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: zdrajca polksi podpisal o 12 wyroka na polskie!

[*]

oczywiście że A

zgadzam się ze polbruku mozna się pozbyć - nigdy mi się nie podobał i również miałem skojarzenia do Placu Czerwonego. Co kolwiek jednak zostanie tam postawione dość szybko zostanie zdewastowane

pozdrawiam

proste i jasne ze A..:D:D:D

Zbych

Ul. Farna u takiej miłej pani, badanie 70 lub 80zł, i nic więcej nie trzeba. Wystarczy ładnie porozmawiać, kilka delikatnych komplementów i jush :)

brak podpisu

kibic lks lomza: z tego, co wiem większość daje własnie do tej kobiety na farnej. I jest wporządku, oczywiście są inni i też pewnie są wporządku, ale ja byłem u niej i dlatego piszę, że jest ok. Z resztą - nie tylko ja.

Poza tym sam nie pier... głupot i się wyrażaj na forum, bo długo tu miejsca nie zagrzejesz, widać, że jesteś nowy. Nam zaczyna się już nudzić ciągłe narzekanie i jechanie po Ptysiu, więc oby tak dalej, a zajmiesz jego pozycję.

abelkaim

dziwny ten świat, w którym człowiekiem gardzi człowiek [nie dotyczy humanistów i racjonalistów]

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org