wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Młodzież Wszechpolska

Pracowales tam i nie wiesz? Michale

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Młodzież Wszechpolska

Apropo pracy to uważam że Speed zatrudnia po kolei wszystkich w Łomży co się znają na www. Czy to jest normalne? :P ble....

Chwała Wielkiej Polsce!!

Mialem okazje uczysz sie w tej slynnej szkole! I powiem wam tyle ze to byly nie zapomniane lata!!!

To ze kochana pani dyrektor przesadza, to chyba nie nowosc...ale jest sposob...jesli chce dorwac jednego z was, a wy wiecie ze nie slusznie-postawcie sie wszyscy...to dziala uwierzcie mi - wiem z doswiadczenia? Chcecie przykladu? prosze bardzo... od pierwszej klasy pani dyrektor (E.B.) nie mogla zniesc naszej klasy - bo mimo ze wedlug niej bylismy nieukami i niedorownowalismy kolegom z klasy TT(jej pupile nawiesem mowiac), to wyniki w nauce mielismy najlepsze w wojewodztwie...koniecznie chciala sprawdzic nasza wiedze...wiec kilka (5-7) sprawdzianow dyrektorskich to byla normalka w naszej klasie...ale wracajac do przykladu...no wiec zdazylo sie troszke przeskrobalismy, wiec E.B. postanowila nas ukarac praca na rzecz szkoly... my to wykonalismy lecz uznano to za malo efektowne i poni dyrektor zagrozila nam ze nie bedziemy mieli studniowki (!!!) se wyobrazcie... ehehe oczywiscie my sie rozsmailimy .... i powiedzielismy nie to nie... zrobimy se gdzie indziej... to i wymiekla...

to ze jest rygor to fakt.. ale naprawde to zapewnia pewien porzadek w tej szkole....

co do profesora Dobrolowicza... jest to zloty czlowiek.. ile sie on przez nas nasluchal....szczegolnie od pani dyrektor... ale pozostal wierny swoim wychowankom.... i chwala mu za to....

A co do pani dyrektor E.B. to nigdy jej nie daruje ze przez jej wydzimisie nie dostalem sie na wybrana uczelnie... to wlasnie ona chcac podniesc poziom ustalila ze pasek na swiadectwie dostana osoby ktore maja srednia z matury 4.75...... podczas gdy w innych szkolach 4.0..... ja mimo iz zrobilem wszystko by miec taka wysoka srednia nie bylem w stanie - majac oceny 6,6,4,2 - maja czerwony pasek bylbym przyjety bez egzaminu na politechnike gdanska....ale coz... moje marzenie odebrala mi jedna osoba....

jesli chodzi o kwestie wlaczenia VLO do mechaniaka to najgorsza rzecz jaka sobie mozna wyobrazic.... nie dosc ze poziom nauki spadl przeokrutnie... to wogole nie ma szacunku dla starszych.... w moich czasach jak szedl uczen ostatniej klasy a juz nie daj boze absolwent mechaniaka to wszyscy ronili przejscie na holach.... a teraz? piski...dzikie wrzaski.... przebic sie nie mozna.. totalny charmider...jak zwrocic uwage to jeszcze probuja odpowiadac.....

ale pomimo tylu wad... i zlych rzeczy jakie sie slyszy o tej szkole.... nie widze lepszej od MECHANIAKA w Lomzy... i gdybym mial jeszcze raz wybierac szkole srednia... to wybralbym wlasnie MECHANIAK.....

pozdrowienia dla wszystkich z mechaniaka.... trzymajcie sie.. i pamietajcie.. kiedys bedziecie z rozrzewniem wspominac lata spedzone w MECHANIAKU ..

andrzejek.

Ktoś by pomyślał, że temat jest nowy.

Chwała Wielkiej Polsce!!

Mateusz to do ciebie:
1 niemam szalika choc bardzo tego zaluje
2 nienazywaj mnie kretynem i debilem
3 skoro tak na mnie mowisz to pewnie sam taki jestes
4 byles na tym meczu?
5 zatrzymani zostali przypadkowi kibice ktorzy wracali z meczu
6 na meczach chodzi szczegolnie o doping a nie o zadyme
7 gnojem to ty jestes dla mnie
8 kibice, ktorzy wracali zostali zaatakowani przez policja daleko za stadionem
9 lepiej nie przychodz na mecz, bo osoby z twoim mysleniem nie są tam potrzebne
10 pozdrowienia

Niedlugo ludzie beda sie bali przychodzic na stadiony, nie ze wzgledu na tzw. szalikowcow tylko dlatego, ze beda sie bac pacyfikacji stadionu przez Policje, ktora swoim zachowaniem prowokuje.

andrzejek.

Czesto sprawdza sie za granica powiedzenie.
"Jesli Polak Ci nie zaszkodzil, to znaczy ze juz ci pomogl"
Napewno cos w tym jest.......

Mam problem z moim nowym pakietem Office Forum 2003

a konkretniej .....

EXCEL: z wyrysowaniem krzywej głupoty niektórych postów umieszczanych na tym forum, komp wiesza się non stop a w rejestrach wyrzuca mi: nienawiść, zazdrość, brak kultury....

WORD: cały czas pokazuje mi, że mam za mało pamięci aby zweryfikować poprawność błędów ortograficznych - dziwne bo kompa mam całkiem całkiem ...

Może jest ktoś w stanie mi pomóc ......?

:D

Tiger

Do boju, do boju ŁKS !!!!!!!!!!!!!!!

Proponuję OpenOffice 1.1.

Wiecie, że mamy III ligę Koszykówki w Łomży! Wygrali już dwa mecze: jeden u siebie, drugi na wyjeździe.
Nie wiem tylko dlaczego nie trenują i nie grają na sali SP nr 9, pewnie urzędasom nie zależy na promocji miasta w regionie i żałują grosza na ten cel....
A tak apropos czy może ktoś wie kiedy następny mecz??? (bo że w sali gimnastycznej przy SP nr 10 to wiem!!!)
Pozdrawiam!

Wspierajmy NASZYCH!!! kimkolwiek są!!!

Barthor.... chcesz żeby wszyscy się odwrócili i udawali, że nie widzą jak jakieś małolaty obskoczą Twoją matkę i zabiorą jej torebkę z pieniędzmi? ...może nawet publicznie znieważą, oplują, pobiją?

Tak samo jest z zadymami! Dziwisz się, że ludziom nie podobają się zadymy? Ja się nie dziwię i też jestem ich przeciwnikiem!

Idą chłopaki na mecz - OK! Oglądają? - OK! Kibicują, wydzierają się, skandują! - w porządku!
Ale jeśli po meczu muszą dorwać innego gościa bo krzyczał głośniej i go pobić, albo krzyczał nie to co trzeba, albo miał szalik nie taki jak trzeba.... - to jest lekka przesada! Gorzej jak nie wie dokładnie o kogo mu chodzi i trafia bogu ducha winnego kibica, który założył na zimne jesienne popołudnie czerwono-zielono-zółto-biały-czarny szalik która mu mama udziała na drutach! Chciał obejrzeć mecz, a dostał w czapę bo się kumuś cos wydawało!

Nie znam się na kolorach klubowych i chciałbym wiedzieć, że jak pójdę na mecz w czarnym szaliku to nikt się za to do mnie czepiał nie będzie!
Chciałbym spokojnie zaparkować samochód przy stadionie i wiedzieć, że wracający kibol nie rozwali mi szyby bo się zdenerwował na cos tam...!
Chciałbym spokojnie pójść na mecz z dziewczyną i mieć pewność, że nie dostanie butelką, czy innym badziewiem przed, w trakcie, czy też po meczu.

A jeśli chodzi o tych zatrzymanych - to z tego co słyszałem, jeden z nich kopnął jakiemuś facetowi w szybę, a na pozostałych ktoś złożył doniesienie o obrazę czy coś takiego! Policja miałą prawo ich zatrzymać, a jak chłopcy próbowali uciec, to użyli siły - wszystko!

I na koniec: ChWDP - Chwała Wam Dobrzy Policjanci!!! :)

...pozdrawiam cały policyjny narybek...

Zbych

Cos Twoj mail nie odpowiada, chyba zle podales przy rejestracji.
I.

°°°°°°°°°°
... evaa ...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org