Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
4lomza vs mylomza |
Który portal jest bardziej wiarygodny ? oj, nie sugeruję naszego ale jednak jest tu FORUM, gdzie każdy zalogowany użytkownik ma możliwość poruszenia tematu, który najbardziej go interesuje. U konkurencji - tylko narzucone redakcyjnie tematy i to tylko, co im pasi. hahaha do tego były i wybiórczo ukrywane co niektóre komentarze, w tym samym temacie, raz emitowane, drugie \"ukrywane\" i trzeba było dodatkowo kliknąć. Teraz zablokowali już CAŁKOWICIE możliwość dodawania komentarz pod wszystkimi artykułami ! CZEGO SIĘ BOJĄ - STOSUJĄĆ CENZURĘ ? ... a to tak w kontekście niby bojkotu 4lomza , jak jakiś barani łeb ostatnio PiSał :) obiektywny realista
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 4lomza vs mylomza |
Trwa bojkot The 4lomza /mend/ wiarygodnego jak Janusz Palikot ... Paplak - wnuk NKWDzisty po studiach stąd nienawiść do Polski i do katolików ”Każdy post paplaka to bełkot kretyna” ![]()
|
|
no ciekawe, bojkotujesz 4lomza a dalej tu jadem plujesz ? obiektywny realista
|
|
Autor: fatalista (---.warszawa.vectranet.pl)Data: 29-01-25 17:47 Proponuję zbojkotować 4lomża.Nie czytać.....no i git malina, jeden się zadeklarował , zobaczymy czy już zamknie ryja ? obiektywny realista
|
|
na złość babci odmrożę sobie uszy obiektywny realista
|
|
Rzyjdzicowy dvPOkrata vel debilkrata boi się mnie jak ognia piekielnego, ale zaPOdaje nieprawdziwe POwody, bo ja nawet PO studiach nie jestem... ![]() rudy błazen z druhem
|
|
poplak, czyli nie masz \" wysokiego wykształcenia\" a jednak komuna ci papieru nie dała ? obiektywny realista
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |