poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
WSPIERAJMY LPR ! ! !

hm :( szkoda, ze Cie nie bedzie na studniowce. i myslisz, ze taką formą protestu cos zmienisz ? - nic i nigdy.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: WSPIERAJMY LPR ! ! !

Ludzie!!!!!!!!!!Zamknijcie się!!!!!!!!!!!Miał być koniec tematu?!!!!!!!Miał!!!!!!!!Skończcie wreszcie!!!!!!!!!Już mi się niedobrze robi od tej waszej studniówki, która będzie dopiero w styczniu.

Proponuje Golfa, koniecznie diesla - mało pali, bedziesz smigał jak gosć :)

Ogólnie jest ok, są jednak buraki np zegar pod Operą jest po prostu nieczytelny. Widać od razu że stronka była robiona pod IE czyli nie zgodnie z zaleceniami konsorcjum W3

Zbych

Szczególnie ten dym jest odczuwalny w okolicach ulicy Słowackiego (naprzeciwko Statoilu). Domki jednorodzinne z Al. Legionów mają duży udział w zadymianiu miasta - szczególnie odczuwalne wieczorem. Przynajmniej ja - jako były mieszkaniec i częsty gość tej ulicy mam takie odczucie i chyba się nie mylę. Tomek popieram - co oni tam palą ?!?

Tiger

ej gumisie.......

fajni jestescie.......

:-)

Andrzej Jarota

:)) no to niezle ze az do kafejki poszlas ( lub poszedles ) :) zeby strone obejzec heheh akby to tulipan powiedzial als cool :))

andrzej jarota

no dobra fajna stronka

a jak sie patrzy na ten "komin" to normalnie "kisiel w majtkach" - evaa wie o czy pisze.

a co do malucha to masz racje, prawda nie doceniałam tedo, że jadąc iziloje się nieco od świata. Dzięki evaa, masz u mnie piwo.

co prawda nie widziałam poprzedniej strony radia, jakoś to mnie nie ciekawiło, no i adresu nie znałam, ale wierzę wam na słowo, że bryndza była jeszcze większa jak teraz :)

ps.
zapraszam na stronke www.eska.com.pl - strona z klimatem ;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org