środa, 23 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kłamstwa emerytalne. To jest prawdziwa afera

w pksach robia do wszystkich zaplacisz okolo 400 zl moze wiecej zalezy co sie spieprzylo

brak podpisu

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kłamstwa emerytalne. To jest prawdziwa afera

[*]

Mi wszystko pasuje, ale dlaczego w takim razie na tym serwerze tej strony nie ma?
Dlaczego została zdjęta?

Aż takich problemów nie musi być, robisz przekierowanie i tyle. Z czasem ludziska przyzwyczają się do innego serwera:)

abelkaim

dziwny ten świat, w którym człowiekiem gardzi człowiek [nie dotyczy humanistów i racjonalistów]

hahah wiem:P obok tetru lalki i aktora xD

Szykuje się prawdziwy armagedon w ZUS

Do pnajwiększego przydupasa na forum : SiaRa siedzisz w tym Urzędzie Miasta Sroczyński i Brzeźiński to Twoi przełożeni i musisz się przylizać ale żeby mieć tyle jadu w sobie to już nerwica !!!!Sorry ale nie jesteś obiektywny , TY jesteś chory psychicznie z nienawiści i chyba tylko sam Sroczyński może cię uzdrowić. Takiej klaki jak Twoja osoba to Sroczyński jeszcze nie miał. Same superlatywy. Tylko to jest malo wiarygodne by można uwierzyć w to co mówisz. Taki ostentacyjny, żarliwy poklask do wszystkiego co robi Pan Sroczyński, czyni Cię stronniczym i z góry wiadomo jaki będzie Twój następny wpis. I niestey to właśnie MBS wprowadził poltykę do klubu.
Wiarusie nie ciesz sie tak bardzo, bo Kosiorek niestety na powody by nie trawić MBS.

cdn...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org