poniedziałek, 21 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Przewrotna reforma

Ha :) o radyjku nie wiedziałem. zaczynam szukac jeszcze ciekawostek :> hehe

do konca roku 53 (tam pisze) dni :) a moze by zrobic, informacje ile dni do matury ? - to taki postulat maturzystów

a widzieliscie na dole po prawej taki kluczyk ? moze pobawimy sie w zgadywanie hasla ?

Sars

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Przewrotna reforma

Mam kilka informacji jesli Cie to zainteresuje, mniej wiecej wiem na czym to polega, kiedys cos tam czytalam na ten temat w internecie, aczkolwiek pewnie i tak sa ci, ktorzy z praktyki chociazby wiedza wiecej:P
Wiec...O ile mi wiadomo badanie MBS jest wykorzystywane nie tylko w Policji, ale rowniez wieksze firmy prowadza nabor kandydatow na podstawie wynikow takich testow. Badanie to przez ulozone pod odpowiednim kątem, czasami niestety:PP dosyc podchwytliwe pytania, no i zapewne inne do kazdego stanowiska czy profilu pracy, pozwala wydobyc z badanego jego podstawowe cechy osobowości, stwierdzic jego zdolności intelektualne i ewentualne kwalifikacje do rodzaju wykonywanej pracy. W ten sposob badajacy, oczywiscie psycholog otrzymuje profil osoby badanej, co oczywiscie zestawia z profilem wymaganym na danym stanowisku pracy i z rozmowa ustna z delikwentem - zwana kwalifikacyjna;) ...no i pozniej wyrok, albo sie robote dostaje, albo trzeba probowac innym razem.
Aha zapomnialam o czyms, wyniki takich badan sa porownywane ze srednimi wynikami badan innych osob czy jakos tam, wiec te "proby" nie sa z kosmosu.

Pozdrawiam

Re: Przewrotna reforma

Co się dzieje w Szpitalu w Łomży ?
Maniuś Jaszewski rozpowiada wszędzie że upadają okoliczne szpitale powiatowe a on przejmie ich pacjentów. Na radzie ordynatorów zlikwidował Kolno , jakiś czas temu Grajewo OJJJ, żeby oni nie zakasowali nas.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org