Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przewrotna reforma |
Ha :) o radyjku nie wiedziałem. zaczynam szukac jeszcze ciekawostek :> hehe do konca roku 53 (tam pisze) dni :) a moze by zrobic, informacje ile dni do matury ? - to taki postulat maturzystów a widzieliscie na dole po prawej taki kluczyk ? moze pobawimy sie w zgadywanie hasla ? Sars
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przewrotna reforma |
Mam kilka informacji jesli Cie to zainteresuje, mniej wiecej wiem na czym to polega, kiedys cos tam czytalam na ten temat w internecie, aczkolwiek pewnie i tak sa ci, ktorzy z praktyki chociazby wiedza wiecej:P Wiec...O ile mi wiadomo badanie MBS jest wykorzystywane nie tylko w Policji, ale rowniez wieksze firmy prowadza nabor kandydatow na podstawie wynikow takich testow. Badanie to przez ulozone pod odpowiednim kątem, czasami niestety:PP dosyc podchwytliwe pytania, no i zapewne inne do kazdego stanowiska czy profilu pracy, pozwala wydobyc z badanego jego podstawowe cechy osobowości, stwierdzic jego zdolności intelektualne i ewentualne kwalifikacje do rodzaju wykonywanej pracy. W ten sposob badajacy, oczywiscie psycholog otrzymuje profil osoby badanej, co oczywiscie zestawia z profilem wymaganym na danym stanowisku pracy i z rozmowa ustna z delikwentem - zwana kwalifikacyjna;) ...no i pozniej wyrok, albo sie robote dostaje, albo trzeba probowac innym razem. Aha zapomnialam o czyms, wyniki takich badan sa porownywane ze srednimi wynikami badan innych osob czy jakos tam, wiec te "proby" nie sa z kosmosu. Pozdrawiam
|
|
Re: Przewrotna reforma |
Co się dzieje w Szpitalu w Łomży ? Maniuś Jaszewski rozpowiada wszędzie że upadają okoliczne szpitale powiatowe a on przejmie ich pacjentów. Na radzie ordynatorów zlikwidował Kolno , jakiś czas temu Grajewo OJJJ, żeby oni nie zakasowali nas.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |