Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Reklama Gołaś |
Może już pora usunąć reklamę Pani Gołaś. Bo w tej firmie przypomina babę chłop.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Reklama Gołaś |
A pies ją .... i tak dalej
|
|
Jeżeli zastanawiacie się nad wyborem reklamy dla swojego biznesu, to polecam Wam sprawdzić stronę https://ywej.szczecin.pl/reklama-zewnetrzna-dlaczego-jest-caly-czas-skuteczna/ , gdzie znajdziecie interesujący artykuł na temat reklamy zewnętrznej. Ktoś z was również korzysta z takiej formy reklamy?
|
|
Teraz To wszystko ch… a nawet PiS Niebawem ścierwo pro PiSowdkie będzie robić u swoich przyjaciół Na molotok.ru Kolejno wycofują reklamy że ścierwa nazi faszystowskiej tv Współpracę z TV Republika zakończyli: ✅Ikea ✅mBank ✅Carrefour Polska ✅Media Expert ✅Adamed Pharma ✅Pyszne.pl ✅Skoda ✅OtoDom ✅Bank Millennium ✅Alior Bank ✅Santander ✅Master Card ✅Aflofarm I Żabka itd … niebawem ciąg dalszy
|
|
|
Ale jaka reklama?
|
|
Znalazłam bardzo interesujący wpis na blogu na temat prostych i skutecznych metodach na reklamę dla firmy w tych metodach pojawiła się między innymi reklama w internecie Jeśli ten temat was interesuje i chcecie stworzyć dla swojego biznesu dobrą reklamę to poczytajcie i korzystajcie z tych porad.
|
|
Św. Józef: Gołaś Mario?, nie jestem jeszcze odziana... rudy błazen z druhem
|
|
Na blogu marketingowym można znaleźć ciekawy artykuł, który przedstawia najskuteczniejsze formy reklamy. Jeśli taki temat was interesuje bo chcecie zainwestować w reklamę, która przyniesie skutek to koniecznie sprawdźcie i poczytajcie. Zachęcam inwestować w reklama w internecie to teraz najlepsze rozwiązanie.
|
|
Ze swojej strony mogę Wam wszystkim polecić porady, z których sam skorzystałem i jestem bardzo zadowolony. Jeżeli jesteście zainteresowani tematem reklamy zewnętrznej, to polecam Wam sprawdzić artykuł na stronie - https://pultusk24.pl/artykul/jak-projektowac-reklamy-n1620731 , gdzie dowiecie się jak projektować reklamy zewnętrzne.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |