Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
oto tajemnica wiary... |
...nie tylko auta i dolary bo i przenoszenie z parafii do parafii w celu ukrycia totalnej obłudy i zakłamania: ... ten wikariusz był moim studentem i mam szeroką wiedzę na temat, że tak powiem, różnych okoliczności tego wydarzenia. Ks. Kobyliński przyznał, że diecezja płocka nie jest w Polsce odosobnionym przypadkiem. Ksiądz podkreślił, że obowiązuje go tajemnica służbowa, ale posiada wiele informacji z różnych parafii i diecezji w całej Polsce. - Skala tych nieprawości i tej deprawacji jest naprawdę ogromna. Okazuje się, że młody duchowny często zmieniał miejsce posługi, kilka lat temu wziął też roczny urlop. Dziennikarz Wirtualnej Polski Jakub Bujnik dotarł do duchownego z diecezji płockiej, który twierdzi, że wikary z Drobina prowadził podwójne życie. - To była wiedza, która była przekazywana w środowisku kapłańskim powszechnie, tego nie dało się nie widzieć po prostu. Wirtualna Polska ustaliła też, że młody ksiądz był często przenoszony z parafii na parafię. Posługę pełnił m.in. w Zielonej k. Mławy, w Ciechanowie czy parafii pw. św. Jana Chrzciciela w Bielsku. W 2019 zakończył posługę w kościele p.w. św. Katarzyny Aleksandryjskiej w Dobrzyniu nad Drwęcą. Z Dobrzynia ksiądz trafił do Raciąża. W 2020 roku wziął roczny urlop, po którym zaczął pracować w parafii św. Trójcy w Rypinie. Informacje o ks. Grzegorzu zniknęły ze strony diecezji płockiej, a kuria odmówiła udzielenia informacji o przyczynach wędrówki wikarego... rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: oto tajemnica wiary... |
Przecież znasz Pismo św. /jak i zna szatan/ więc wiesz że Pan Bóg sobie poradzi z każdym niesprawiedliwym księdzem i świeckim. Ty też kiedyś odpowiesz m.in. z oszczerstwa którymi się tu posługujesz ... 9 Czyż nie wiecie, że niesprawiedliwi nie posiądą królestwa Bożego? Nie łudźcie się! Ani rozpustnicy, ani bałwochwalcy, ani cudzołożnicy, ani rozwiąźli, ani mężczyźni współżyjący ze sobą, 10 ani złodzieje, ani chciwi, ani pijacy, ani oszczercy, ani zdziercy nie odziedziczą królestwa Bożego. [1Kor, 6, 9-10] Dziś zabijają dzieci. Jutro będą nas. Kto... Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO! “Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz. Ni dzieci nam germanić” A paplak plótł nam bzdur antypolskich i fobii antykatolickich
|
|
Przedstawianie faktów z życia kleru nie stanowi żadnego oszczerstwa, ani innej niegodziwości. Natomiast wg tej listy to ja POsiądę Królestwo, a ty będziesz się smażyć w piekle, bo ja ukazuję prawdę o szkodzeniu kościoła bogu, a ty bronisz szkaradztwa na chwałę szatana... rudy błazen z druhem
|
|
Jak świat światem ludzie grzeszyli. A Pan Bóg posyła ich do piekła i do nieba Ale większość musi przejść poprzez czyściec. ... Ale co szykują ludziom towarzysze paplaka to to już jest po prostu piekłem na ziemi Piekłem albo i globalnym „domem publicznym” Dziś zabijają dzieci. Jutro będą nas. Kto... Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO! “Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz. Ni dzieci nam germanić” A paplak plótł nam bzdur antypolskich i fobii antykatolickich
|
|
Rzyjdzicowy wdvPOkrata vel debilkrata stale i wciąż POsługuje się prymitywnym i bezczelnym łgarstwem, fobicznymi fake newsami, tak jak ten o rzekomej seksualizacji cokolwiek ten czort językowy miałby oznaczać, albowiem w oficjalnych dokumentach nie ma takich zaleceń. rudy błazen z druhem
|
|
byłeś tam , czy tylko przeczytałeś?
|
|
...byłem, dobrze się bawiłem, miód i wino piłem... rudy błazen z druhem
|
|
Nieprawdziwe teorie dotyczące edukacji seksualnej i legalizacji pedofilii. https://demagog.org.pl/fake_news/onz-legalizuje-pedofilie-zaden-dokument-tego-nie-potwierdza/?cn-reloaded=1 rudy błazen z druhem
|
|
Przecież ojciec hajhitly uznał, że księża nie grzeszą, a jezeli już, to kto nie grzeszy? Sam minister, żeby nie ubliżyć sprawiedliwości klaskał na to oświadczenie ojca hahitly dvpokraty, guru toruńskiej sekty nienawiści. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |