Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co tam u was słychć parobki, sługusy i kundle I sekretarza LC PZPR-pis? |
Bydlaki, świnie oraz komuniści i złodzieje? Na dziś dość komplementów dla czopków PiSdowskich. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co tam u was słychć parobki, sługusy i kundle I sekretarza LC PZPR-pis? |
...niechaj sp.erdalają i nawet niech nie przepraszają... rudy błazen z druhem
|
|
odliczamy czas kiedy będziemy was wyciągać z łożek o 6 rano
|
|
Autor: nie`dotyczy (---.146.134.22.mobile.internet.t-mobile.pl)Data: 05-07-24 07:23 odliczamy czas kiedy będziemy was wyciągać z łożek o 6 rano _____________________________ witam parobka, sługę kundla I sekretarza KC PZPR, bydlaku, świnio oraz komunisto i złodzieju - to są komplementy rodem? ...... z PZPR-pis. To jest \"kurtura\" komunistów, lewackiej partii PZPR-pis. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Każdy mierzy innych swoich miarą a ja tak się składam, uczciwie pracuję w sektorze prywatnym i nic nikomu nie kradnę
|
|
...no i odezwał się jeden z tych nie`dotyczy, czyli parobek, sługus i kundel PiSlamskiej mafii... rudy błazen z druhem
|
|
Autor: nie`dotyczy (---.31.140.139.mobile.internet.t-mobile.pl)Data: 05-07-24 10:15 Każdy mierzy innych swoich miarą a ja tak się składam, uczciwie pracuję w sektorze prywatnym i nic nikomu nie kradnę _______________________________ parobku, sługo, kundlu I sekretarza KC PZPR-pis pomierzyłęm was miarą Marka Suskiego. To nie moja miara. A jeszcze życzę ci miłego dnia bydlaku, świnio oraz komunisto i złodzieju - to też zwroty grzecznościowe rodem z PZPR-pis. A nie są to zwroty grzecznościowe? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Piełdoł się łyży kundlu. Możesz mnie cmoknąć tołbę
|
|
Autor: nie`dotyczy (---.31.140.139.mobile.internet.t-mobile.pl)Data: 05-07-24 20:33 Piełdoł się łyży kundlu. Możesz mnie cmoknąć tołbę ___________________________ tylko szczekasz kundlu I sekretarza KC PZPR-pis, tylko szczekasz. A jak nie szczekasz to kwiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiczysz. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |