Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dziękuję marionetce I sekretarza KC PZPR-pis za veto w sprawie tabletki dzień po |
Zarobię grubą kasę za te tabletki. Kupię sobie 100, 200 tabletek w UE i będę sprzedawał je pod pałacem marionetki za 200, 300 % wartości. Dziękuję za zarobek. Jeszcze raz. dziękuję panie długoPiSie. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dziękuję marionetce I sekretarza KC PZPR-pis za veto w sprawie tabletki dzień po |
tabletka od 1 maja będzie dostępna w ramach recepty farmaceutycznej, czyli będzie wystarczyło udanie się do apteki rudy błazen z druhem
|
|
Re: Dziękuję marionetce I sekretarza KC PZPR-pis za veto w sprawie tabletki dzień po |
No dobra, ziutę to ja mogę jeszcze zrozumieć. On już nie rokuje poprawy. Ale po cholerę tobie paplik, tabletka \"dzień po\"? W dvpach wam się poprzewracało?
|
|
Autor: Bamburas (---.dynamic.inetia.pl)Data: 29-03-24 19:32 No dobra, ziutę to ja mogę jeszcze zrozumieć. On już nie rokuje poprawy. Ale po cholerę tobie paplik, tabletka \\\"dzień po\\\"? W dvpach wam się poprzewracało? _______________________________ towarzyszko bambusa vel ziuto krasnaja blać, tobie na PiSdzicę już nic nie pomoże ofiaro przemysłu gumowego. Takich ludzi jak twoi rodzice powinni likwidować w zarodku hajhitly dvpokraty. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Robercik Ty powinieneś łykać jedynie pigułki: - \"dzień przed\" Bo te \"dzień po\", to dla ciebie stanowczo za późno.
|
|
Towarzyszko bambusa vel ziuto krasnaja blac, ty zobacz że nie ma tabletki na PiSdzice. Macie tam w PZPR-pis 56, anawet 57 płci, tabletki zmieniające płeć, takie ofiary przemysłu gumowego jak ty, a tabletki na PiSdzice nie. Na xuj ta wasza komunistyczna cywilizacja. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Robercik A dzisiaj brałeś? Jakoś nie bardzo widać po tobie. Spróbuj podpiąć się do ładowarki na Orlenie.
|
|
Autor: Bamburas (---.dynamic.inetia.pl)Data: 30-03-24 20:34 Robercik A dzisiaj brałeś? Jakoś nie bardzo widać po tobie. Spróbuj podpiąć się do ładowarki na Orlenie. _______________________ napisz mi kto cię spłodził. POMSZCZĘ CIĘ. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |