Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kolejna nagonka na Prezydenta Putina |
No niestety nie mamy nic nadmiarowego, ale zrób tak jak mówi hose. najpierw poczytaj conieco na wmasg.pl, zastanów się czy cię to wogóle interesuje. Jeżeli dalej będziesz sądził że tak, to na pierwsze spotkanie możesz przyjść i bez broni, ot tak zobaczyć co my wogóle robimy. A potem na allegro można za 60 zeta znaleźć naprawdę porządne pistolety, często jeszcze z jakimiś dodatkami. Pozdrawiem i życzę wszystkim Wesołych Świąt... nazis
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kolejna nagonka na Prezydenta Putina |
czytam codziennie przy kawie, piszę kiedy jest coś ciekawego
|
|
Wybacz :-)
|
|
MrS - jeżeli Cię jakiś temat nie interesuje to nie rób wpisów z których nic nie wynika i nie strofuj wrzucającego nowy temat. Na razie wszystkich rozumów nie zjadłeś , chyba , że robisz statystykę. A tak pro po jeszcze pożyjesz i będzie tak , że będziesz drżał by lekarz chociaż chciał wziąć!! Może w łomży , a może gdzieś w klinice. Życie to nie je bajka to je .....
|
|
Administarcja miasta postarała się o stronę w internecie ,ładną kolorową. Ale jest to strona kurii Bispiej.Pan Prezydent lansuje tylko instytucje i organizacje katolickie,na pierwszym mijescu informacii!!! najważniejsze wydarzenia -kATOLICKIE!!! CIEKAWE JAK FIUNKCJONOWAŁOBY TO MIASTO GDYBY PRACOWAŁY TYLKO KATOLICKIE PLACÓWKI! MOŻE JEDNAK ZNAJDZIE SIĘ TROCHĘ INFORMACJI O INNYCH NIEKATOLICKICH STOWARZYSZENIACH . Dlaczego nie Towarzystwa Przyjaciół Dzieci.Od wielu lat pomaga dzieciom i Biednym. Nie ma PCK! Dlaczego nie ma Stowarzyszenia "Edukator". Dlaczego ani słowa o Bursach szkolnych /strona edukacja/, Dlaczego nie ma informacji o OŚRODKU ADOPCYJNO-OPIEKUŃCZYM /8 lat temu adoptowałam dziecko ,do dzisiaj mam kontakt z tą placówkę chwalą ją w internecie w Polsce , .... ale nie w Łomży/- pomagają nie tylko małżeństwom sakramentalnym. Trzeba nie mieć wyobrażni aby niszczyć taką placówkę! Na Łomzyńskiej stronie są tylko "słuszne " instytucje.Wydawałoby się że te czasy już minęły.Ale nie w mIesćie Łomży! Zbych
|
|
autochton - denerwuje mnie tylko uogólnianie pewnych pojęć. To, że biorą pojedynczy lekarze, nie znaczy, że biorą wszyscy, w całym szpitalu. Arek Mierzejewski - właśnie taką postawę powinno się tępić - ludzi, którzy mogą coś zrobić z własnej, dobrej, nieprzymuszonej woli, a oczekują za to zapłaty. on. - jeśli już startujesz z takim tematem to przytocz chociaż jeden przypadek, który znasz z autopsji. PS: "Krzywe chodniki" - co wiecie i co sądzicie na ten temat? :-PPP Pasja
|
|
Grisza, pamietaj Łomża jest taką, jaką my ja kreujemy...
|
|
W mojej kolekcji mam około 30 płytek od bajek dla dzieci poprzez polskie zespoły do osterj muzy. I chętnie się do Was przyłączę
|
|
I coś jeszcze ... http://www.mazex.pl/old_stork/funy/FroheOstern[1].swf
|
|
Witam. Otóż IST nie jest wcale takim dobrym 'dostawcą netu'. Niedługo minie 2 lata od kiedy mam internet z tej właśnie sieci. Na samym początku byłem wręcz zachwycony, czego nie mogę powiedzieć teraz. Nie narzekam tylko na transfer, który jest wzorowy. Sieć jest przeciążona, czasem internet zanika na kilka minut. Jednak są dni (np. dziś) kiedy net po prostu zapier... dokończcie sobie sami. :-) Zbych
|
|
++++++++++++++++++++++++++++++
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |