sobota, 18 stycznia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dofinansowanie pływalni

fajne furki, ale mało coś ich... były jakieś z Łomży oprócz tej Ibizy Cupra?
i gdzie to się odbywało?

PS. Kiler: masz może na imię Marek?

Uwaga!!! nabity :)))))

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dofinansowanie pływalni

bo pseudo dziennikarz podnieca się jak największą ilością zdjęć każdego wypadku.może ktoś mu powie ,że nie liczy się ilość ale jakość

cieszę się że są ludzie na forum, którzy potrafią jednym zdjęciem oddać całość. Proponuje od razu wysyłać to zdjęcia na Word Press Photo, będzie nagroda.. bigi2004.

Co do informacji o imprezach cieszę się że ty jesteś wart 2 dych, bo o wszystkim wiedziałeś ... w kalendarzu było napisane.

Jeśli krytyka to konstuktywna, a nie marudzenie.

Ja też sobie lubię od czasu do czasu pojeździć tu i tam. Rower dobra rzecz, niestety po zimie z kondycją nieco gorzej. Mimo to powoli odbrabiam zaległości. A może podzielicie się jakimiś sprawdzonymi ciekawymi trasami innymi niż te opisane na stronie?

naprzeciw 4 plus z odpowiednią obsługą

waldek27

nie płacz - kiedy odjade tramwaj???

ja tam wogle mandatu bym nie przyjał sprawa zakonczyla by sie w sadzie.

DO TWOJEGO KUMPLA KTÓRY JAK SIĘ NIE MYLE NIE MA JESZCZE PRAWA JAZDY?? A JAK MI DOBRZE WIADOMO TO CHYBA NIE MIAŁ JAK MU MAMA JE KUPIŁA OD MODZELA. TAKA MYDELNICZKA Z SILNIKIEM 1.2 . MINI UFO

Tylko daleko się niewypuszczajcie ! bo co będzie jak komuś łańcuch spadnie???

jesli ktos ma filmiki to niech wrzuci na jakis server przynajmnioej z jeden filmik

Ma zowsze Łomża

wszystkie ladne poza tymi na ktorych ja jestem :)

Fajna impreza była.
Szkoda tylko, że nasi decydenci miejscy nie pomogli w odpowiedniej organizacji i nagłośnieniu zlotu. Chociaż wina leży i po stronie organizatorów tej imprezy. Piwo i fajne motory to nie wszystko Panowie. Przydałyby się jakieś pokazy umiejętności.

Najlepsze z całej imprezy to: grupa augustowskich motocyklistów (POZDRAWIAMY) i zespół Holy Water. Augustowiaki mają fantazję i potrafią się bawić w czym nie ustępują im łomżyniacy :) którzy jak było widać świetnie się bawili. Zespół grał świetnie. Widać, że to profesjonaliści. Świetnie, że mamy taki zespół w Łomży.

"Fajna impreza była.
Szkoda tylko, że nasi decydenci miejscy nie pomogli w odpowiedniej organizacji i nagłośnieniu zlotu. Chociaż wina leży i po stronie organizatorów tej imprezy. Piwo i fajne motory to nie wszystko Panowie. Przydałyby się jakieś pokazy umiejętności."

kolego Marx07 zawsze mozesz sam cos zorganizowac i pokazac wszytskim jak to jest???skoro uwazasz ze to takie proste??

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org