Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dofinansowanie pływalni |
fajne furki, ale mało coś ich... były jakieś z Łomży oprócz tej Ibizy Cupra? i gdzie to się odbywało? PS. Kiler: masz może na imię Marek? Uwaga!!! nabity :)))))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dofinansowanie pływalni |
bo pseudo dziennikarz podnieca się jak największą ilością zdjęć każdego wypadku.może ktoś mu powie ,że nie liczy się ilość ale jakość
|
|
cieszę się że są ludzie na forum, którzy potrafią jednym zdjęciem oddać całość. Proponuje od razu wysyłać to zdjęcia na Word Press Photo, będzie nagroda.. bigi2004. Co do informacji o imprezach cieszę się że ty jesteś wart 2 dych, bo o wszystkim wiedziałeś ... w kalendarzu było napisane. Jeśli krytyka to konstuktywna, a nie marudzenie.
|
|
Ja też sobie lubię od czasu do czasu pojeździć tu i tam. Rower dobra rzecz, niestety po zimie z kondycją nieco gorzej. Mimo to powoli odbrabiam zaległości. A może podzielicie się jakimiś sprawdzonymi ciekawymi trasami innymi niż te opisane na stronie?
|
|
naprzeciw 4 plus z odpowiednią obsługą waldek27 nie płacz - kiedy odjade tramwaj???
|
|
ja tam wogle mandatu bym nie przyjał sprawa zakonczyla by sie w sadzie.
|
|
DO TWOJEGO KUMPLA KTÓRY JAK SIĘ NIE MYLE NIE MA JESZCZE PRAWA JAZDY?? A JAK MI DOBRZE WIADOMO TO CHYBA NIE MIAŁ JAK MU MAMA JE KUPIŁA OD MODZELA. TAKA MYDELNICZKA Z SILNIKIEM 1.2 . MINI UFO
|
|
Tylko daleko się niewypuszczajcie ! bo co będzie jak komuś łańcuch spadnie???
|
|
jesli ktos ma filmiki to niech wrzuci na jakis server przynajmnioej z jeden filmik Ma zowsze Łomża
|
|
wszystkie ladne poza tymi na ktorych ja jestem :)
|
|
Fajna impreza była. Szkoda tylko, że nasi decydenci miejscy nie pomogli w odpowiedniej organizacji i nagłośnieniu zlotu. Chociaż wina leży i po stronie organizatorów tej imprezy. Piwo i fajne motory to nie wszystko Panowie. Przydałyby się jakieś pokazy umiejętności. Najlepsze z całej imprezy to: grupa augustowskich motocyklistów (POZDRAWIAMY) i zespół Holy Water. Augustowiaki mają fantazję i potrafią się bawić w czym nie ustępują im łomżyniacy :) którzy jak było widać świetnie się bawili. Zespół grał świetnie. Widać, że to profesjonaliści. Świetnie, że mamy taki zespół w Łomży.
|
|
"Fajna impreza była. Szkoda tylko, że nasi decydenci miejscy nie pomogli w odpowiedniej organizacji i nagłośnieniu zlotu. Chociaż wina leży i po stronie organizatorów tej imprezy. Piwo i fajne motory to nie wszystko Panowie. Przydałyby się jakieś pokazy umiejętności." kolego Marx07 zawsze mozesz sam cos zorganizowac i pokazac wszytskim jak to jest???skoro uwazasz ze to takie proste??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |