Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Niemieckie media już się cieszą na wiadomość o zamachu na media publiczne w Polsce! |
Niemieckie media już się cieszą na wiadomość o zamachu na media publiczne w Polsce! Niemieckie media straszą \"zamachem stanu\" w Polsce. Zachęcają opozycję do łamania prawa ostatnia aktualizacja: \"Trudno uwierzyć, że po takiej kampanii partia rządząca odejdzie bez walki. Również dlatego, że musi się obawiać rozliczenia\" - napisał niemiecki tygodnik \"Die Zeit\", sugerując, że Prawo i Sprawiedliwość - w sytuacji, kiedy rząd w Polsce będzie formować dotychczasowa opozycja - dobrowolnie \"nie odda władzy\". Periodyk straszy, że nad Wisłą prawdopodobny jest \"zamach stanu\". I co wy na to drodzy Polacy????? ja
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Niemieckie media już się cieszą na wiadomość o zamachu na media publiczne w Polsce! |
Spoko Polacy, to tylko kwiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik czerwonych, komunistycznych PiSdowskich świń odrywanych od koryta. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Re: Niemieckie media już się cieszą na wiadomość o zamachu na media publiczne w Polsce! |
@Benedykt@- no przecież taka jest Banda Czworga+/* Kandydaci Konfederacji mieli szlaban do programów w tzw. mediach narodowych. Bo tak oto socjaliści proŻydowscy zostali zmienieni przez innych - proNiemieckich. Bez fałszywych umizgów do katolików i polskich patriotów ____________ * - ten + to Trzecia Noga HołwnI i Kamysza Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO! ![]()
|
|
Ziomex nie będę się zniżał do Twojego poziomu. Mam wrażenie, że nie doświadczyłeś na własnej skórze życia w PRL-u to teraz będziesz miał okazję na PRL - Bis. Tylko teraz niestety nasi sąsiedzi ze wschodu i zachodu mają większe apetyty na nas. I tylko czekają na to aż będzie u nas tak, że będą musieli \"ruszyć z pomocą swoim obywatelom w Polsce\" Już to przerabialiśmy, gdybyś znał historię najnowszą to byś to wiedział. ja
|
|
towarzyszko Benedykta, zaznałem PRL do 1989 roku. W 1988 roku rozpocząłem studia i mam odniesienie do PRL. Ostatnie 8 lat to była kalka PRL, taki PRL-pis. Wiadomości wydziału propagandy KC PZPR-pis (do 2015 roku TVP) były kalką PRL-owskiego DTV), tylko PZPR-pis, partia z narodem, naród z partią. Jeżeli coś o opozycji, owszem, tylko wylewanie pomyj na nich. Cenzura w wydziale propagandy KC PZPR-pis? Chociażby nie wpuszczanie do wydziału propagandy KC PZPR-pis posłów z Konfederacji. Towarzyszko Benedykta, a kiedy wysokich f-szy PZPR wsadzano na wysokie stołki? Zgadniesz? Podpowiem ci, w PRL, potem za PRL-pis, chociażby towarzysz Stanisław Piotrowicz, czy towarzysz Wojciech Jasiński. Przypomnisz mi towarzyszko kto był szefem sejmowej komisji (nie)sprawiedliwości wprowadzające prawa \"sądowe\" prosto z bierutowskiego PRL-u? Zgadniesz? Podpowiem ci, towarzysz prokurator stanu wojennego, kawaler krzyża zasługi w PRL - Stanisław Piotrowicz. Za wprowadzenie stalinowskiego prawa towarzysz Stanisław Piotrowicz awansował na sędziego TK I sekretarza KC PZPR-pis. Teraz Piotrowiczom z PZPR-pis został kwiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik. Co słychać, widać i czuć. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
...to wszystko za: Her Tusk i Für Deutschland... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
teraz program informacyjny w TVP powinien zaczynać się: towarzysz I sekretarz KC PZPR-pis Jarosław Kaczyński nakarmił kota. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
|
8 lat PiSlamskich nierządów to była doskonała, praktyczna nauka historii o PRL-owskiej rzeczywistości dla tych właśnie, którzy tamtych POnurych nie pamiętają. POlacy wiele się nauczyli i stali PO kilkanaście godzin w kolejkach do urn wyborczych, żeby tych kaczych neo-bolszewików POgonić w PiSdu. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |