środa, 09 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Niemieckie media już się cieszą na wiadomość o zamachu na media publiczne w Polsce!

Niemieckie media już się cieszą na wiadomość o zamachu na media publiczne w Polsce!

Niemieckie media straszą \"zamachem stanu\" w Polsce. Zachęcają opozycję do łamania prawa
ostatnia aktualizacja:

\"Trudno uwierzyć, że po takiej kampanii partia rządząca odejdzie bez walki. Również dlatego, że musi się obawiać rozliczenia\" - napisał niemiecki tygodnik \"Die Zeit\", sugerując, że Prawo i Sprawiedliwość - w sytuacji, kiedy rząd w Polsce będzie formować dotychczasowa opozycja - dobrowolnie \"nie odda władzy\". Periodyk straszy, że nad Wisłą prawdopodobny jest \"zamach stanu\".

I co wy na to drodzy Polacy?????

ja

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Niemieckie media już się cieszą na wiadomość o zamachu na media publiczne w Polsce!

Spoko Polacy, to tylko kwiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik czerwonych, komunistycznych PiSdowskich świń odrywanych od koryta.

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

Re: Niemieckie media już się cieszą na wiadomość o zamachu na media publiczne w Polsce!

@Benedykt@- no przecież taka jest Banda Czworga+/*
Kandydaci Konfederacji mieli szlaban do programów
w tzw. mediach narodowych. Bo tak oto socjaliści
proŻydowscy zostali zmienieni przez innych -
proNiemieckich. Bez fałszywych umizgów
do katolików i polskich patriotów

Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co.
I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!

Ziomex nie będę się zniżał do Twojego poziomu. Mam wrażenie, że nie doświadczyłeś na własnej skórze życia w PRL-u to teraz będziesz miał okazję na PRL - Bis. Tylko teraz niestety nasi sąsiedzi ze wschodu i zachodu mają większe apetyty na nas. I tylko czekają na to aż będzie u nas tak, że będą musieli \"ruszyć z pomocą swoim obywatelom w Polsce\" Już to przerabialiśmy, gdybyś znał historię najnowszą to byś to wiedział.

ja

towarzyszko Benedykta, zaznałem PRL do 1989 roku. W 1988 roku rozpocząłem studia i mam odniesienie do PRL. Ostatnie 8 lat to była kalka PRL, taki PRL-pis. Wiadomości wydziału propagandy KC PZPR-pis (do 2015 roku TVP) były kalką PRL-owskiego DTV), tylko PZPR-pis, partia z narodem, naród z partią. Jeżeli coś o opozycji, owszem, tylko wylewanie pomyj na nich. Cenzura w wydziale propagandy KC PZPR-pis? Chociażby nie wpuszczanie do wydziału propagandy KC PZPR-pis posłów z Konfederacji. Towarzyszko Benedykta, a kiedy wysokich f-szy PZPR wsadzano na wysokie stołki? Zgadniesz? Podpowiem ci, w PRL, potem za PRL-pis, chociażby towarzysz Stanisław Piotrowicz, czy towarzysz Wojciech Jasiński.
Przypomnisz mi towarzyszko kto był szefem sejmowej komisji (nie)sprawiedliwości wprowadzające prawa \"sądowe\" prosto z bierutowskiego PRL-u? Zgadniesz? Podpowiem ci, towarzysz prokurator stanu wojennego, kawaler krzyża zasługi w PRL - Stanisław Piotrowicz. Za wprowadzenie stalinowskiego prawa towarzysz Stanisław Piotrowicz awansował na sędziego TK I sekretarza KC PZPR-pis.
Teraz Piotrowiczom z PZPR-pis został kwiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik. Co słychać, widać i czuć.

...to wszystko za: Her Tusk i Für Deutschland...

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

teraz program informacyjny w TVP powinien zaczynać się: towarzysz I sekretarz KC PZPR-pis Jarosław Kaczyński nakarmił kota.

Cały świat się cieszy, znajomi z Madagaskaru dzwonili z gratulacjami i z radością.

Smutni tylko w Rosji i Białorusi i Węgier dziwne? Nie. A i koledzy kolektywu z Korei północnej zmartwieni z powodu odsunięcia Danki Koreanki Holeckiej.

8 lat PiSlamskich nierządów to była doskonała, praktyczna nauka historii o PRL-owskiej rzeczywistości dla tych właśnie, którzy tamtych POnurych nie pamiętają. POlacy wiele się nauczyli i stali PO kilkanaście godzin w kolejkach do urn wyborczych, żeby tych kaczych neo-bolszewików POgonić w PiSdu.

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Koszenie działek, wycinka samosiejek, usługi rębakiem, glebogryzarką separacyjną, frezowanie pni, sprzątanie posesji, garaży, strychów z zalegających rzeczy.
tel. 607098758
nieruchomości
Szukasz idealnego, cichego siedliska blisko Łomży? Dom i budynki gospodarcze na 51 arach w Kownatach to strzał w 10: Dzwoń i szybko zamieszkaj, cena 420 000 zł.
tel. 509094086
usługi
Przygotuję mieszkanie do remontu, kucie posadzek, terakoty, glazury itp. Wywiozę meble, wyniosę gruz. Sprzątanie, piwnic, garaży, strychów działek.
tel. 607098758
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org