Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pomoc dla byłych pracowników JBB |
Dzięki, ale na tej stronie są raczej informacje GDZIE można pojeździć ale nie Z KIM. W Białymstoku należę do PTTK i tam mamy takie "sekcje", także kolarską, czyli ludzie spotykają się co jakiś czas i gdzieś wspólnie jeżdżą..ciekawa jestem, czy w Łomży macie coś podobnego?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pomoc dla byłych pracowników JBB |
A cóż to są owe "paby" w Ł? ;-) Nie, ale na serio - normalnych ludzi tu nie ma? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Re: Pomoc dla byłych pracowników JBB |
KiLeR i reszta: mam pytanie: co to znaczy owe "HWDP"??? Bo ja tam wiem, że pisze się CHWDP!!! Jak już jesteście tacy "HWDPowcy" to przynajmniej bądźcie nimi z prawdziwego zdarzenia (chociażby znajcie zasadę poprawnej pisowni!!!). To tyle od siebie. A co do całej sprawy to neutralna jestem, choć walenie piłką o 12 w nocy drażni ludzi. I wiem coś o tym, bo sama przez 8 lat trenowałam koszykówkę. Ale uważam, że wszystko z rozsądkiem, i pora grania również...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |