Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
W poniedziałek być może obudzimy się w Polsce, a PiSlandia pójdzie w PiSdu. |
Mam nadzieję, że Polacy pozbędą się PiSdzielców i ich czopów, tzn. lepszy sort, nadludzi, że PiSlandia wyjdzie z UE raz na zawsze. Będzie trudno. Bo jak kiedyś oświadczył ludzik o określonej orientacji seksualnej I sekretarz KC PZPR-pis, za swoim protoplastą Władysławę Gomułką - /raz zdobytej władzy nigdy nie oddamy/. Te zwolnienia niepokornych generałów, utrzymywanie przy władzy skopromitowanego generała Milicji Obywatelskiej i ZOMO, nadzorowanego przez skazanych Kamińskiego I określonej orientacji seksualnej Wąsika znanego złodzieja paliwa. Mianowanie na najwyższych dowódców WP swoich podnóżków, wazeliniarzy i czopków, trzymanie w swoich rękach prokuratów i sędziów, ale tylko tych pokornych i aportujących, może spełnić tezę I sekretarza KC PZPR-pis. Polakom życzę miłej pobudki w poniedziałek, a towarzyszom i ich czopom wyrzucenia na czarny margines historii. Opinia czopków PiSdowskich mnie nie interesuje. Co by nie napisali to i tak będzie to jedynie kwìiiiiiiiiik I chrumkanie czerwonych świń o określonej orientacji seksualnej jaką reprezentuje I sekretarz KC PZPR-pis. Na koniec parę ciepłych słów o I sekretarzu KC PZPR-pis Jest to Jedyny I sekretarz KC PZPR-pis, który swoim chrapaniem nie budzi swojej żony nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: W poniedziałek być może obudzimy się w Polsce, a PiSlandia pójdzie w PiSdu. |
...ja dopiero w POniedziałek POłożę się spać, a obudzę dopiero we wtorek... rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |