Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mój subiektywny sondaż wyborczy! |
„Tak dla nabrania kampanijnego dystansu i trochę humorystycznie chcę Państwu przedstawić mój subiektywny sondaż wyborczy, który przeprowadziłem na próbie wirtualnych 1030 dorosłych Polaków dobranych zgodnie z metodologią badania reprezentacyjnego. Błąd szacunku waha się w granicach 3% in plus i in minus. Oczywiście nie stosowałem żadnej metody badawczej a oparłem się tylko na mojej intuicji. Ciekawe czy choć trochę mój sondaż będzie odzwierciedlał prawdziwe wyniki wyborów, ale skoro mój sondaż jest niejako moim chciejstwem to mogę się totalnie mylić. Otóż wedle mojej intuicji wyniki wyborów będą następujące: PiS (ZP) - 41,8%; PO (KO) - 30,1%; Konfederacja 7,9%; Koalicja Trzecia Droga - 7,8%; Lewica - 7, 2%; Bezpartyjni samorządowcy - 2,3%; Inni - 2,9%. Frekwencja w wyborach parlamentarnych wyniesie 67,5% a frekwencja w referendum wyniesie 53,4%. Odsetek głosów nieważnych wyniesie 3,2%.” „Moje badanie kosztowało zero złotych i 10 minut na sporządzenie wykresu oraz 15 minut na napisanie treści prezentacji. Będzie niezły ubaw jak w jakimś stopniu realne wyniki wyborów będą zbliżone do mojej fikcji. A jak się kompletnie pomylę to też nic nie szkodzi - wszak to tylko wytwór mojej fantazji i intuicji. Tak się zabawiłem, bo mam nieodparte wrażenie, że niektóre firmy badawcze też \"wróżą z fusów\" w zależności od tego, kto zleca badanie. No to ja się deklaruję, że pokażę wszystkim wyniki badań, które będą odpowiadały celom tych, dla których te badania przeprowadzę ;;))). A jakie są Państwa typy wyników wyborów? Zapraszam do zabawy.” ——————————— z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mój subiektywny sondaż wyborczy! |
Taki sondaż by oznaczał tylko jedno - ten naród składa się z ludzi skrajnie nieinteligentnych. Gdy głosują zawsze na najgorszy sort ludzi i polityków działających celowo na szkodę narodu. Kamila
|
|
A jakie są Państwa typy wyników wyborów? Zapraszam do zabawy.
|
|
Ludzie którzy się utożsamiają z dziwakiem co to samodzielnie nawet nie wyszedł na spacer czy zakupy id 20 lat a dupsko pociera i zmienia pieluchę mu ochroniarz musi niebanalnie PiSdnirty na umyśle powierzając władzę 40 mln narodowi człowiekowi obłąkanemu debilowi … Głosujmy na normalność nie dziwadła i upiory po zgwałcone Smoleńska zarazą.
|
|
towarzyszko lobo, twój subiektywizm polega na wiszeniu na hemoroidach towarzysza Stanisława Piotrowicza za jedyne PiSda,. Strach cię ogarnia, że po 15 października będziesz musiała iść do pracy. Ale masz rację. Komuniści z PZPR-pis wygrają wybory. Mają swojego komisarza wyborczego to raz. Dwa. Mają swój sąd najwyższy. A trz y. Jakby co, to komuniści z PZPR-pis wyślą wyniki do apolitycznego prezesa trybunału konstytucyjnego Jarosława Kaczyńskiego o zbadanie wyników wyborów zgodnie z wytycznymi I sekretarza KC PZPR-pis. Jak wiadomo Prezes trybunału konstytucyjnego od około pół roku nie może się zebrać, to sprawa potrwa jak w Białorusi czy Rosji jakież 30 lat. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Nie ma rozmowy z ludźmi którzy potrzebują zastrzyków przeciw wściekliźnie, A jakie są Państwa typy wyników wyborów? Zapraszam do zabawy.
|
|
towarzyszko lobo, nikt i nic nie przebije twojej sekty nienawiści smoleńsko - toruńskiej. Ja się mocno zdziwię, jak siły demokratyczne w Polsce wygrają z komunistyczną partią PZPR-pis. I sekretarzowi PZPR-pis jest bliżej do Rosji i Białorusi, tak jak jemu bliskiemu koledze Orbanowi. Zresztą, tobie towarzyszko lobo też się marzą stany wojenne w Polsce. Po kim ty to masz? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
|
|
Co za skundlone pokolenie polskojęzycznych szumowin mieszka dziś na naszej ziemi ... Zero myśli i starań o wielkość Polski a tylko walenie w siebie bluzgami Propaganda i propaganda!!! Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
Konfederacja Wolność i Niepodległość proponuje- ... Oddaj głos w naszym referendum Twój głos jest naprawdę ważny! Wypełnij naszą anonimową ankietę. Pokażmy rządzącym, co myślimy o ich pseudoreferendum. Zamiast pytań z tezą i wydumanych problemów, oferujemy zabranie głosu w sprawach najpoważniejszych i najmocniej dotykających nasze społeczeństwo. https://naszereferendum.pl/?smid=20012&gclid=EAIaIQobChMIjoSAjqbogQMVSUXCCh1NuwUzEAEYASAAEgKJfPD_BwE Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
wąski właśnie zaprezentował, że nie potrafi zrozumieć czytanego tekstu, czort z nim ... A jakie są Państwa typy wyników wyborów? Zapraszam do zabawy. ----------- z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Nikt nie chce zaryzykować? To nic nie kosztuje! ----- z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Nie ma sensu włączać się w spór zastępczy… Nie jesteśmy skazani na wegetację ze zmowy EuroWariatów z EuroSodomy z Bandą Czworga. Bo to oni uczestniczą we budowie Wielkiego Resetu! Krzysztof Bosak – prezentuje program https://www.youtube.com/watch?v=6zHHzvirV0M Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
paplak @Lobo- Krzysztof Jaworucki dał zgodę na publikację treści swojego bloga? ... Ludzie na poziomie zamieszczają linka do znacznych cytatów Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
|
|
|