Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Barany w ratuszu? |
ale jazda :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Barany w ratuszu? |
Myślę, że Ciapek, Antykomuch i TigerJ rozjaśnili nieco w głowach tych wszystkich, którzy chcą szprycować się sterydami. Ja sam nie brałem i nigdy nie wezmę tego gówna. Być wytrwałym i konsekwentnym - to według mnie najlepsza metoda na rozwój tężyzny fizycznej. No i trzeba mieć jeszcze to coś. Ale to już raczej w głowie. ;)
|
|
nic nie jest tajemnicą... opisane na forum civic klubu wszystko... ale to może niech sam właściciel się wypowie... batarki: Nubirą też się możesz pochwalić heh... wiesz może jakie orientacyjnie czasy kręci?
|
|
9 maja wchodzą w życie przepisy prawa unijnego nakazujące zapinanie pasów pasażerom w autobusach turystycznych i mikrobusach. Nowe prawo powinno zmniejszyć liczbę ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych. Niezapinanie pasów jest jedną z najczęstszych przyczyn obok nadmiernej szybkości i jazdy na dwóch gazach śmiertelnych wypadków drogowych. http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1356&wid=8298337&rfbawp=1146848902.661 Pozdrowienia. Ma zowsze Łomża
|
|
=D Widać, ze chłopak przez całe życie korzystał z gier frreware =).
|
|
To mozna te drzewa za rowem posadzić (było) =P. Teraz niestety, ale trzeba wyciąć =/... ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Rysiek_85 ja wiem, ze jedziesz to zbieraj wiecej ludu i na Suwałki :D
|
|
Jsżeli czytałeś poprzednie tematy (a były już takie) to byś wiedział, że nie popieram tego pomysłu i wcale nie jestem za wycinanien drzew a zrestą gdzie jest tu napisane, że jestem za. Napisałem ten temat dlatego, że zwolennicy wycinki drzew ponownie ruszają do ataku i szukają poparcia dla swojego pomysłu. Pozdrowienia. Robotnica
|
|
NA NIEMCEWICZA SZUKAJCIE SIWY METALIK , MITSUBISHI GALAT BYŁ REJ. JAK SIĘ NIE MYLE 02.05.06 STOI CZĘSTO WIECZOREM . MA ŁADNE FELGI
|
|
Oprócz wioślarstwa uprawiano kajakarstwo, żeglarstwo, płetwonurkowanie i inne sporty wodne. Szkolono płetwonurków dla potrzeb wojska, głównie przedpoborowych, a także podwyższano umiejętności rezerwistów poprzez ich udział w różnych obozach i kursach. Trening w sekcji umożliwiał płetwonurkom utrzymanie ich specyficznej sprawności fizycznej. We współpracy z Polskim Związkiem Żeglarskim szkolono żeglarzy i sterników jachtowych, współpracując z Polskim Związkiem Motorowodnym szkolono sterników motorowodnych. Do 1967 r. we współpracy z Referatem Ratownictwa Polskiego Związku Pływackiego, a po tym roku we współpracy z Wodnym Ochotniczym Pogotowiem Ratunkowym organizowano kursy ratowników wodnych, popularyzowano pływanie i wydawano karty pływackie. Propagowano wychowanie wodniackie, szczególnie morskie. Studia Łomżyńskie nr XI Wydawnictwo Łomżyńskiego Towarzystwa Naukowego uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |