poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jednością silni.

Moze wg. nich lepiej stać pod sklepem i chlac pivo lub rozpierdala* szyby w samochodach. Qrwica mnie bieze co za poj** kraj. Kocham kosza i ten sport.QRWA mac, Qrwa mac. Płacę podatki, ciezko pracuję, studiuje ale sram na ten kraj bo wiem, że nie jest on już mój. Wstyd mi za tych mundurków, nie czuję się Polakiem, niech będą tego świadomi bo Qrwa nadejdzie dzień kiedy nie będzie miał kto zarabiac na ich emerytury bo wszyscy młodzi inteligentni ludzie stąd wyjadą w pizdu.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jednością silni.

Ehh Hotvig trzeba było plombe temu z pałką sprzedać to by go przymroczyło i by nic nie pamiętał :-} (EE a może to był tomka ojciec>?)

nowanna

E ziom jak masz pare w łapie to to wykorzystuj!!

Zbych

Ech, pomyłka:

1.

2.

Robotnica

"3.Cytat:"ale drugi był uwzięty (ten z pałką) i z tekstem wyskoczył ,że to wykroczenie " -i miał rację,to rzeczywiście wykroczenie i należy sie mandat..."

Od kiedy przesiadywanie sobie nocą gdziekowiek jest wykroczeniem?

nemo: to może jeszcze działacze zdążą się przygotować i wyłapią do jesieni tych koleżków, którzy zamiast oczekiwać na przyjazd graczy Jagi czekają z niecierpliwością na przyjazd ich kibiców. Policja powinna kupić dłuższe pały i tyle !!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org