środa, 05 marca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nikt mi nie będzie narzucał, co mam grać

Podsekretarz stanu w MSWiA Błażej Poboży przekazał, że we wszystkich kinach studyjnych w Polsce ma być wyświetlany specjalny spot poprzedzający projekcję filmu \"Zielona granica\" Agnieszki Holland. — Nikt mi nie będzie narzucał, co mam grać, kiedy i przed jakim filmem — komentują dla Onetu decyzję MSWiA krakowscy kiniarze. Strasznie mi przykro, że muszę komentować takie rzeczy — mówi Robert Skrzydlewski, współwłaściciel kin Agrafka i Kika. — Komuś się chyba coś pomyliło. Państwo nie jest właścicielem kin. Agrafka i Kika to kina prywatne i nikt mi nie będzie narzucał, co mam grać, kiedy i przed jakim filmem — dodaje.

— Co do protestu na rynku, to ja pracuję w kinie ponad 30 lat i byłem świadkiem tego typu wydarzeń przed Kinem Wanda z okazji pokazów filmu \"Ksiądz\". Potem jeszcze było kilka takich wydarzeń... Super, fajnie, to tylko i wyłącznie napędza publiczność do kin. Fajna reklama filmu — mówi Skrzydlewski, odnosząc się do zapowiadanego protestu pod Kinem pod Baranami podczas przedpremierowych pokazów filmu \"Zielona granica\".

PiSlamska hołota już zapewniła filmowi kapitalną reklamę, z pewnością PObije rekordy oglądalności i zwróci się inwestorom wielokrotnie.

rudy błazen z druhem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nikt mi nie będzie narzucał, co mam grać

Oto skutki braku dekomunizacji w Polsce.
...
Na antypolskim filmie tylko świnie siedzą w kinie

Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co.
I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!

żydówka Holland powinna zrobić film o Chaimie Rumkowskim
niezapomnianym i heroicznym żydowskim mężu stanu...

.

Dobrze ale dnpcia piecze obszczymurków

Jak pisałem na tym forum, że PRL wrócił to mi nikt nie wierzył. Nie wiem jak czopki PiSdowskie, one mają PiSdzicę co im pamięć pajęczyną zarasta. W latach ukochanych przez towarzyszy z PZPR-pis i ich czopków PiSdowskich, czyli przed 1989 rokiem w kinach zmuszano oglądać przed filmem PKF. Czyli krótko mówiąc, propagandę komunistów. I co? I teraz mamy taraaaaa!!! Czasy się wróciły? Nie komuniści byli i jak widać trwają. Mają się dobrze.

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org