Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nikt mi nie będzie narzucał, co mam grać |
Podsekretarz stanu w MSWiA Błażej Poboży przekazał, że we wszystkich kinach studyjnych w Polsce ma być wyświetlany specjalny spot poprzedzający projekcję filmu \"Zielona granica\" Agnieszki Holland. — Nikt mi nie będzie narzucał, co mam grać, kiedy i przed jakim filmem — komentują dla Onetu decyzję MSWiA krakowscy kiniarze. Strasznie mi przykro, że muszę komentować takie rzeczy — mówi Robert Skrzydlewski, współwłaściciel kin Agrafka i Kika. — Komuś się chyba coś pomyliło. Państwo nie jest właścicielem kin. Agrafka i Kika to kina prywatne i nikt mi nie będzie narzucał, co mam grać, kiedy i przed jakim filmem — dodaje. — Co do protestu na rynku, to ja pracuję w kinie ponad 30 lat i byłem świadkiem tego typu wydarzeń przed Kinem Wanda z okazji pokazów filmu \"Ksiądz\". Potem jeszcze było kilka takich wydarzeń... Super, fajnie, to tylko i wyłącznie napędza publiczność do kin. Fajna reklama filmu — mówi Skrzydlewski, odnosząc się do zapowiadanego protestu pod Kinem pod Baranami podczas przedpremierowych pokazów filmu \"Zielona granica\". PiSlamska hołota już zapewniła filmowi kapitalną reklamę, z pewnością PObije rekordy oglądalności i zwróci się inwestorom wielokrotnie. ![]() rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nikt mi nie będzie narzucał, co mam grać |
Oto skutki braku dekomunizacji w Polsce. ... Na antypolskim filmie tylko świnie siedzą w kinie ![]() Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
żydówka Holland powinna zrobić film o Chaimie Rumkowskim niezapomnianym i heroicznym żydowskim mężu stanu... .
|
|
Dobrze ale dnpcia piecze obszczymurków
|
|
Jak pisałem na tym forum, że PRL wrócił to mi nikt nie wierzył. Nie wiem jak czopki PiSdowskie, one mają PiSdzicę co im pamięć pajęczyną zarasta. W latach ukochanych przez towarzyszy z PZPR-pis i ich czopków PiSdowskich, czyli przed 1989 rokiem w kinach zmuszano oglądać przed filmem PKF. Czyli krótko mówiąc, propagandę komunistów. I co? I teraz mamy taraaaaa!!! Czasy się wróciły? Nie komuniści byli i jak widać trwają. Mają się dobrze. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |