Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ja głosuję na PiS |
Pani pyta dzieci w szkole: – Które z was głosuje na PO? Wszystkie dzieci podnoszą rączki tylko nie Jasio. – A ty, Jasiu na jaką partię głosujesz? – pyta pani. – Ja głosuję na PiS – odpowiada Jasio. – Ale dlaczego? – pyta pani. – Bo tata, mama, starszy brat i cała reszta rodziny głosuje na PiS. To i ja jestem za PiS - mówi Jasio. - Ale Jasiu, popatrz, nie zawsze trzeba brać przykład z rodziców. Np. jakby tak twój tata był alkoholikiem, mama prostytutką, a brat gejem to co wtedy byś zrobił? - pyta pani. - A to wtedy głosowałbym na PO - odpowiada Jasio. I na nic kolejne płomienne przemówienie Tfuska - konglomerat kłamstw i nic poza tym. Tak, że tegies ...... ------------------------ z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ja głosuję na PiS |
|
Konfederacja zachęca - nie słuchaj kaczorów D. & J. spostrzeż o czym kaczory milczą. ... - powiedz NIE zamordyzmowi z Unii antyEuropejskiej - walcz o wolność swoją i dzieciom. Bo nadchodzi totalny zamordyzm Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. Dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
Ja zawsze głosuje na PiS jak Jasio … Ten Jasio to jest bardzo mądre dziecko…… z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Ja na szczęście nie muszę
|
|
a na kogo czerwona komunistyczna PiSdowska świnia świnia zagłosuje? Na Polaka? Nie. Tylko na komunistę z PZPR-pis. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Ty platfusie j#bany poszedł won lizać dnpę swoim przełożonym
|
|
Do sympatycznego internauty niedotyczy: Właśnie dlatego głosuje na PiS ze nie muszę Mam ten komfort psychiczny, ze mogę głosować na kogo chce, a nie na kogo muszę …….. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
jebać PIS i Końpederację z Menelem na czele. follow me
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |