Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lokalny wątek w sprawie Olewnika |
Zbierających liście wytykają właśnie ludzie, którzy szacunku do pracy nie mają, nie mówiąc już o szacunku do drugiego człowieka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lokalny wątek w sprawie Olewnika |
|
Witam. Czy ktoś z Was korzysta z systemu Windows Media Center? Jeśli tak, to napiszcie, czy warto to instalować... PS: Może ktoś posiada też instalkę? ;-)
|
|
.... mam nadzieje ze 13maja wyjedziemy liczno grupo na majoVWke do Warszawy !!!! ... najlepszym rozwiazaniem bedzie wyjazd okolo 8 godziny rano w sobote by byc tam wczesniej i zajac lepsze miejsce!!!! niz gdzies stac potem na uboczu !!!!!! Postaram sie zlapac pare osob na miescie i dokladnie ustalic godzine wyjazdu... wszystkich chetnych zapraszamy !!!! a i planujemy jechac do warszawy przez ZAMBROW by oszczedzic co nie ktorym zderzaki i podwozie :)))) ( okolo 10km bedzie dalej = lepsza droga ) .... 13.05.2006 ( sobota ) stacja BP-Łomża godzina 7:45/55 ( wyjazd 8:00 ) PS. SN4P .... 2 maja dobry termin ... postaram sie byc tylko podaj godzine ... pozdrawiam ( zbieraj brygade na majoVWke ) Zbych
|
|
Jestem za. Zbych
|
|
Gazela tak a zwłaszcza na ten długi weekend :) bagrmosen
|
|
Tak zgadza się.Ale może chcociaż te końcówki ściąć żeby wrony nie miały gdzie siedzieć.Naprawdę aż strach przejść!
|
|
nie scinac drzew w moim parku hihi ;) Zbych
|
|
POPROSTU ZAGUBIŁEŚ SIĘ TROSZKĘ. MYŚLĘ ŻE NASTĘPNYM RAZEM POMYŚLISZ CO PISZESZ. BUHEHEHHEHE. BARDZIEJ TY TUTAJ ROZPĘTAŁEŚ BEZSENSOWNY TEMAT. TZN. REKLAMĘ
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |