Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Antysemityzm !? |
http://www.ortografia.pl/ polecam ;) (........)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Antysemityzm !? |
No mam. Zobacze, ale jak nie będzie mi się podobał to proszę o więcej :P A mozna w ty programie muze wstawiać?? :>
|
|
Polecam Konopki - wyśmienita golonka. rudy błazen z druhem
|
|
Ptysiu czubku kazdy zna ten link, a jak nie to klikaja w twoj, albo czyjs banner ! nie kozacz tu, ze wczystko wiesz :p hahahah
|
|
witam tak jak w temacie poszukuje transportu do lomzy z warszawy. jesli jest ktos kto jedzie i moze mnie zabrac prosze o pomoc.
|
|
On reklamuje swoją grupę :P Who's Your daddy?!!!
|
|
http://images1.fotosik.pl/35/0rr2aowrjv6xy3zf.jpg
|
|
nie tylko my musimy uczyć się języków ...
|
|
spoko aż mi się ciepło robi kiedy pomyśle co by się stało gdyby kochane władze dowiedziały sie co tam pisze.. Ma zowsze Łomża
|
|
Treść jest ukryta
|
|
wypożyczanie filmów przez internet to przeżytek :p , już funkcjonują takie wypożyczalnie , że film oglądasz przez internet ;) pamietaj wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz powiedz stanowcze nie dla hasbary!!!
|
|
Może i dobry, choć nie jestem tego taki pewien po ostatniej wizycie u nich, ale na pewno drogi. Zenek zdziera kasę. bagrmosen
|
|
Nowogrodzka 200 tam co Sergiejewicz miał rozlewnie też jest Jadłodajnia domowa można zapytać, ale polecam Sasinowskich.
|
|
Łomżyca jest z deka spora
|
|
a co na tym tuning show bedzie???? kiedyś pod mechaniakiem był tuning show he przyjechała manta posklejana na taśme hehe ale tuning :)
|
|
Nasze miasto wychodzi z zalozenia,ze jezeli nie postawi w odpowiednich miejscach koszy na odpadki to dobrzy mieszkancy miasta beda korzystac z koszy mieszkancow Lomzycy,czyli zajda na cudze podworko i tam grzecznie wrzuca smiec do kosza i pojda dalej(co na to wlasciciel posesji?)!!To sie nazywa oszczednosc budzetu miejskiego.
|
|
Czy gdzies w Łomży mozna zagrac w gre snooker?(odmiana gry w bilard).Prosze o informacje,jezeli Drodzy Forumowicze wiecie gdzie.Pozdrawiam serdecznie:-)
|
|
ach chlopaki nie m2 tylko m3
|
|
WSS ?? nie pamiętam dokładnie - już pamięć zawodna Maćku niestety :(((
|
|
VENI - VIDI - VICI (kmwtw) POZDROWIENIA DLA WYJAZDOWICZÓW! ps. parking strzezony... dzieki Janek ;) z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
No właśnie 108 pkt, więc jesli będziesz miał coś koło tego to się na pewno dostaniesz. Ale na pkt się nie kończy, jeśli nie prezentujesz dość wysokiego poziomu to nie licz na taryfę ulgową, bo naprawdę tam jest trudno...
|
|
to jest Home Ediotion po liftingu ;-) bagrmosen
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |