Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ostatni wywiad |
Wszystkie firmy spadają na psy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ostatni wywiad |
UWAGA! W okolicach stokrotki znaleziono młodą suczkę. Piesek jest czarny i ma ok. 4-5 miesięcy. Właściciela proszę o kontakt.
|
|
ta lepiej w osranej łęce poważne auto poważna odpowiedź
|
|
wzajemnie, dobranoc :)
|
|
hahaha buuuuu,zabolało??? ty pobudzasz????tylko do śmiechu hahaha jajko nie musiało teraz czytać-jajko wie,gdyż za nim zdecydowało się kiedyś na psa ,który "nie uczula"-dużo czytało. za to ty musisz wszystkim dookoła udowadniać,że masz racje,nawet jak jej nie masz! właśnie poczytaj od początku,ZE ZROZUMIENIEM -dziewczyna pyta ... -ty odpowiadasz-oczywiście nie na temat ... -ja odpowiadam na jej pytanie -a potem ty zaczynasz swoje wynurzenia(podobnie jak w innych wątkach)...itd gdybyś umiał czytać ze zrozumieniem napisałam "też nie uczula",przyznaję myślnik mógł cię zmylić-o zgrozo-miała być kropka a ty na to "to,że pies ma sierść nie znaczy,że musi"uczulać" -ja wyjaśniłam co miałam na myśli,nawet laik zrozumiałby,że uwaga -to SPECJALNIE DLA CIEBIE -są rasy psów,o których mówi się ,że nie uczulają ... -a ty dalej swoje..... no cóż,tak jak już wcześniej powiedziałam dyskusja z tobą -to jałowa dyskusja. ty nie tylko nie rozumiesz tego co czytasz ,ale też nie umiesz normalnie dyskutować 8co widać nie tylko w tym temacie ). RZEP(to taka roślina-przyznaję nazwy właściwej nie znam )też się często czepia...nawet jeśli nie ma czego ,to chociaż "psiego ogona".....cóż to tak jak i ty. życze powodzenia w dalszych próbach,jak ty to nazwałeś.....pobudzania ludzi.........haahaaa
|
|
dobrze jest, nie narzekajcie :)
|
|
Autor: fanka bocianka (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Możesz napisać co to za spółki, czy tajemnica państwowa :)
|
|
i tu nastała cisza:) wszyscy boją się, że się ich posądzi o kontakt.
|
|
nie slyszeliscie o nowym sposobie zlodziei samochodow? widocznie masz czasci, na ktore jest zapotrzebowanie. nigdy w zyciu nie widzialem ulotki z piekarni, a juz na pewno nie tak duzej... Kasia..
|
|
w ch...ju mam ich bana :P
|
|
Psy, na które poluje firma, przyniosą firmie wiele nowych korzyści. Mam nadzieję, że wszyscy poprą to podejście. getting over it
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |