Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PODLASKI OBŁĘD HISTORYCZNY |
trocha ty masz neostrade a ja i misiek mamy w sieci osiedlowej ist i tam jest tv sieciowa :) -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PODLASKI OBŁĘD HISTORYCZNY |
W IST niedługo bedzie mozna ogladąc 8 programów TV i to wszystko za friko. Wystarczy zainstalowac odpowiedni programik.
|
|
Wiesz co loko. Zamias pisać bezsensowne komentarze sam bys sie postarał i napisał jakis ciekawy temat do rozmowy na forum. Łatwo jest krytykowac gorzej zrobic. To w Twoim przypadku doskonale daje przykład
|
|
Polecam Media Library w Winampie, można tam za free oglądać filmy począwszy od Star Trek'a po przez Lost a skończywszy na Gumisiach i Mc Gywerze (:P)
|
|
michal_k0 drogi michale a kto mówił że to moje zdjęcie ;-) ? nowanna
|
|
nigdy nie obejrzysz dobrych kanałów przez streaming video przez internet , jeżeli tak to arabskie uga buga ;-)) , radze zainwestować albo w tuner tv koszt 60 zł , lub lepszy ale droższy tuner sat 200 zł Ma zowsze Łomża
|
|
A i Propo jak bedziecie coś wiedzieli o zjazdach dajcie znać GG: 4502442 http://www.danasoft.com/sig/.jpg
|
|
JAK WYŻEJ. UWAŻAJ CO MÓWISZ I DO KOGO. PRZECZYTAJ SWOJEGO PIERWSZEGO POSTA SKIEROWANEGO DO MNIE. JAK MASZ COŚ DO POWIEDZENIA TO NAPISZ JEŻELI NIE TO ZAMILKNIJ. BO GENERALNIE PRZESTAŁEŚ MNIE BAWIĆ CHŁOPCZE. ZAMOTAŁEŚ SIĘ I NIE POTRAFISZ PRZYZNAĆ SIĘ DO BŁĘDU. OCZYWIŚCIE TY BARDZO DUŻO WNIOSŁEŚ TU DO TEMATU.
|
|
Na razie w IST jest tylko TVN i TVP1 na zasadach testu, a nastepnie ma być więcej stacji. Nie ma co. Przeżucam się na IST. A czy ktoś nie wie czy IST działa na granicach całego naszego miasta? -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
U mnie str 123 (tytuł taki sam, tylko wydanie z 1962r.) Czym Ciebie można zaskoczyć? Jacek, zarobki posłów w owych czasach też były nie małe. Dzięki czyjej pomocy ta książka (wydanie z 1962) została wydana? Pozdrowienia. Ma zowsze Łomża
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |