poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
KDT

Do wa-wy troszke za daleko,szkoda ,ze w Łomży nie ma snooker'a,napewno nie jedna osoba chetnie by zagrala:-)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: KDT

po co zamalowales tablice ;p gosc lanosem ustal na zakazie! bysmy go szantazowali ze wydamy policji :P

easy come\'n\'easy go........

Żyję tak jak chce i nie próbuj mnie zrozumieć...

snooker to bardzo trudna gra... polecam straight poola, a dla bardziej zawaansowanych Nine Ball czyli tzw. "dziewiątkę"

Róża Lux

to zrobmy cos razem by to poprawic !!!

to zrobmy cos razem by to poprawic !!!

Autoryzowany serwis pewnie będzie chciał ściągnąć więcej kasy, niż Zenek. Pojadę do polmozbytu, a jak nie to wybiorę się na przejażdżkę do Ostrołęki.

A czy w Łomży nie ma żadnych indywidualnych fachowców, bez firm, wolnych strzelców? Nie znacie nikogo?

To wszystko zależy jaki samochód Cie interesuje. Jednak za 8 tys. nie należy się spodziewać rewelacji. Na przykład na wczorajszej giełdzie w Białymstoku mozna było kupic za 8 tys. Astrę z 1993r. w sedanie i tym podobne pojazdy.

makmarc: odezwij się do mnie na GG - 6669863. Mam pod ręką fachowca z prawdziwego zdarzenia. Nie zajmuje się tym zawodowo, ale Zenek przy nim wysiada...

Róża Lux

marcelus: jebnij się Pan w łeb. Jeśli śmieszy się choroba tego dzieciaka, to nie musisz prezentować tego publicznie...

Jeśli chcesz obejrzeć coś śmiesznego, zarzuć http://rocky.is.back.patrz.pl

Mistrz bez Malgorzaty

Literówka: zamiast "się" powinno być "cię".

:-|

Proszę, proszę-jakie święte oburzenie!!

A po cichu połowa to obejrzy i sie pośmieje:P

W jednym z tematów jedna osoba zaczęła się żalić, że "park" obok Miłosierdzia Bożego jest parkiem tylko z nazwy. Jeśli miasto, nie ma funduszy na drzewka, których koszt wacha się od 0,20 groszy do kilku złotrych, to może sami moglibyśmy zorganizować taka zbiórkę w Łomży, poprosić sponsorów i zrobic park z prawdziwego zdarzenia. co wy na to??

Róża Lux

"a co myślicie o zakupie astry I 1,4 - 94rok - 134000 przebiegu, 2 lata na gazie, na 100% nie bita i w całkiem nieźle zadbana za 8200 ?"

Przebiegu to ona ma co najmniej x2, chyba że masz do niej książkę serwisową...

kiedyś w zajeździe Baranowski. Obecnie nie ma dobrej restauracji w Łomży. Jeżeli ktos twierdzi, że 4 pory roku to restauracja, to albo pochodzi ze wsi albo ma mniej niż 20 lat.

Aha, a Ty będziesz przykładał do monitora kątomierze i ekierki i rozbrajał mnie swoimi tekstami niedoczekanie Twoje P :-)

z kolei jak ciężko wstać skoro świt, gdy się zasnęło tuż przed nim ;)

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Panie trenerze. Szampana to może czas polewać w czerwcu?? Jak można mówić o II lidze z taką huśtawką formy?? Abyśmy czasem nie roztrwonili przewagi w kilka meczy i potem czkawki i gęsiej skórki nie dostali pod koniec rozgrywek. Bywało już, że potencjalny awans zamieniał się w totalne dno i spadek o kilka szczebli rozgrywek. Chłopaki !!! - do roboty. Na wakacje trzeba jeszcze odrobinę poczekać !!

Nie ma snooker'a w Lomzy , trzeba sie zadowolic gra w poola:-)na wp grywam,lecz to nie to samo co stol,realna gra bardziej pociaga.Chcecie zagrac w spokoju w poola wybierzcie sie do Kisielnicy,nie ma malolatow i jest spokoj,w sobote i niedziele ciezko trafic zeby zastac wolny stol.
Ja_ne_k,propozycja,zagrasz?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org