Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Towarzyszko dvpokratko, to jak z tą wolnością słowa |
Wytłumaczysz mi? Bo ni jak ta wolność słowa w partii faszystowsko - nacjonalistycznej w świetle wyjevania Artura Dziambora. Masz jeszcze jakieś fajne przykłady? TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Towarzyszko dvpokratko, to jak z tą wolnością słowa |
Przyganił kocioł.... faszystowskie to wy macie zapędy. Kto niedawno chciał tu ludzi pozbawiać środków do życia bo nie przyjęli preparatu od kaszlu albo komu marzą się ograniczenia w spożyciu mięsa czy nabiału. Lewaki k#rwa j#bane faszystowskie :)
|
|
...gdybyś żarł mniej mięcha, masła, czy innej śmietany miałbyś większe szanse na POprawne sPOstrzeganie świata... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Właśnie, jak byś zaczął jeść wieprzowinę to byś zaczął postrzegać nieco inaczej świat. ![]()
|
|
Autor: nie`dotyczy (---.204.44.249.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl)Data: 17-02-23 16:46 Przyganił kocioł.... faszystowskie to wy macie zapędy. Kto niedawno chciał tu ludzi pozbawiać środków do życia bo nie przyjęli preparatu od kaszlu albo komu marzą się ograniczenia w spożyciu mięsa czy nabiału. Lewaki k#rwa j#bane faszystowskie :) ______________ ale czemu lewacka PiSdowska szmato tak siebie brzydko nazywasz? Siedzisz w odbycie swego idola towarzysza Piotrowicza z PZPR-pis? To siedź tam dalej i szukaj swoich kolegów w rodzinie. Sorrki. Tę rodzinę trzeba mieć. To nie w twojej metryce jest napisane \"ojciec nieznany\"? TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Już ci pisałem, że w odbycie to ty siedzisz i to moim, bo ja w przeciwieństwie do ciebie (celowo z małej) pracuje w sektorze prywatnym i to m.innymi z moich podatków utrzymują się takie coorwy jak ty ![]()
|
|
|
|
@ziomex - z kubłem komuszego szamba w głowie nic nie pojmiesz. Nie wiesz na czym polega Polska. To kiedy coś pojmiesz z relacji Boga z człowiekiem. Płaskoziemskość człeka to zacofanie
|
|
Autor: deokrata (---.adsl.inetia.pl)Data: 17-02-23 18:59 @ziomex - z kubłem komuszego szamba w głowie nic nie pojmiesz. Nie wiesz na czym polega Polska. To kiedy coś pojmiesz z relacji Boga z człowiekiem. Płaskoziemskość człeka to zacofanie ______________________ to u was faszystów taka wolność słowa, to czemu wyjebvaliście Dziambora z nacjonalistycznej-faszystowskiej partii. Przecież u was komunistów taka wolność. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |