sobota, 12 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Towarzyszko dvpokratko, to jak z tą wolnością słowa

Wytłumaczysz mi? Bo ni jak ta wolność słowa w partii faszystowsko - nacjonalistycznej w świetle wyjevania Artura Dziambora. Masz jeszcze jakieś fajne przykłady?

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Towarzyszko dvpokratko, to jak z tą wolnością słowa

Przyganił kocioł.... faszystowskie to wy macie zapędy. Kto niedawno chciał tu ludzi pozbawiać środków do życia bo nie przyjęli preparatu od kaszlu albo komu marzą się ograniczenia w spożyciu mięsa czy nabiału. Lewaki k#rwa j#bane faszystowskie :)

...gdybyś żarł mniej mięcha, masła, czy innej śmietany miałbyś większe szanse na POprawne sPOstrzeganie świata...

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Właśnie, jak byś zaczął jeść wieprzowinę to byś zaczął postrzegać nieco inaczej świat.

Autor: nie`dotyczy (---.204.44.249.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl)Data: 17-02-23 16:46

Przyganił kocioł.... faszystowskie to wy macie zapędy. Kto niedawno chciał tu ludzi pozbawiać środków do życia bo nie przyjęli preparatu od kaszlu albo komu marzą się ograniczenia w spożyciu mięsa czy nabiału. Lewaki k#rwa j#bane faszystowskie :)
ale czemu lewacka PiSdowska szmato tak siebie brzydko nazywasz? Siedzisz w odbycie swego idola towarzysza Piotrowicza z PZPR-pis? To siedź tam dalej i szukaj swoich kolegów w rodzinie. Sorrki. Tę rodzinę trzeba mieć. To nie w twojej metryce jest napisane \"ojciec nieznany\"?

Już ci pisałem, że w odbycie to ty siedzisz i to moim, bo ja w przeciwieństwie do ciebie (celowo z małej) pracuje w sektorze prywatnym i to m.innymi z moich podatków utrzymują się takie coorwy jak ty

@ziomex - z kubłem komuszego szamba w głowie nic nie pojmiesz.
Nie wiesz na czym polega Polska. To kiedy coś
pojmiesz z relacji Boga z człowiekiem.

Płaskoziemskość człeka
to zacofanie

Autor: deokrata (---.adsl.inetia.pl)Data: 17-02-23 18:59

@ziomex - z kubłem komuszego szamba w głowie nic nie pojmiesz.
Nie wiesz na czym polega Polska. To kiedy coś
pojmiesz z relacji Boga z człowiekiem.
Płaskoziemskość człeka
to zacofanie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org