Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zastanawiam sie czy gminie Nowogród potrzebna jest ściezka rowerowa do Kuzi. |
dla mnie to poroniony pomysł i wywalenie kasy w błoto. Już widzę te tłumy jadące akurat z Nowogrodu do Kuzi chyba . Nowogród ma chyba pilniejsze potrzeby . A jeżeli nie to nich zajmie się wybudowaniem ładnej przystani jachtowej i profesjonalnego kąpieliska nad rzeką. To bardziej ściągnie turystów i wodniaków do Nowogrodu follow me ![]()
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zastanawiam sie czy gminie Nowogród potrzebna jest ściezka rowerowa do Kuzi. |
zostań burmistrzem Nowogrodu. Tylko uważaj na szpicla alkohola. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Re: zastanawiam sie czy gminie Nowogród potrzebna jest ściezka rowerowa do Kuzi. |
Ścieżki rowerowe są POtrzebne niemal wszędzie, szczególnie w tak atrakcyjnym krajobrazie jaki znajduje się na Kurpiowszczyźnie. Nie tylko ściąganie turystów jest ważne, ale także udogodnienia dla bardziej lokalnych mieszkańców. Sam POjeździłbym na jakimś elektryku po bezpiecznym szlaku. ![]() rudy błazen z druhem
|
|
ja to mam wrażenie , że Nowogród nie leży nad rzeką Narew. Bo do tej pory władze zachowują się tak jakby wcale tego faktu nie dostrzegały i nie wykorzystywały . follow me ![]()
|
|
Szkarpa jeszt ża wyszoka ......
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |