Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jacy piękni Polacy. Zobaczcie... |
Jaką przyszłość zgotuje nam globalna władza? Czy w „Nowym porządku” jest miejsce dla Kościoła? https://www.youtube.com/watch?v=JcT7_gScUA8
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jacy piękni Polacy. Zobaczcie... |
Autor: deokrata (---.adsl.inetia.pl)Data: 12-01-23 20:43 Jaką przyszłość zgotuje nam globalna władza? Czy w „Nowym porządku” jest miejsce dla Kościoła? https://www.youtube.com/watch?v=JcT7_gScUA8 _______________________ Pokaż mi palcem Polaka - na tym filmiku widać tylko parodię Polaków graną przez twoich rodaków Ruskich. Nie wierzę, żeby te fleje byli Polakami. To jakaś paranoja. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wszystko zależy od kościoła, jeśli się nie zreformuje gruntownie ku nowoczesności, nie będzie dla niego nigdzie już miejsca. rudy błazen z druhem
|
|
towarzyszko dvpokrato, bb code wbija się literkami łacińskimi np. u, r, l...., a nie w twoim ojczystym pisanym cyrylicą. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
@paplik - przemawiające osoby to polskie elity wypowiadające się przeciwko antyreformom Kościoła zorganizowanym przez masonów i tajne służby USA i Rosji sowieckiej. Pozostaje ci popaplać i popomstować :)
|
|
@ziomex - nic bez Boga i nic nad Boga! Oto moje zasady. Oto moje słownictwo. I za archaniołem - Któż jak Bóg!
|
|
Autor: deokrata (---.adsl.inetia.pl)Data: 12-01-23 22:14 @ziomex - nic bez Boga i nic nad Boga! Oto moje zasady. Oto moje słownictwo. I za archaniołem - Któż jak Bóg! ___________________________ i już złamałeś jedno z przykazań. Twoim bogiem jest Mamon a wiara, to nienawiść sekty smoleńsko-toruńskiej. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Żydzicowy dvpokrato: Konfrontując wszystko to, co składa się na boskie nauki z kościelną doktryną i praktyką wniosek jest jeden: kościół jest bezbożny i wynosi się nad stwórcę uzurpując sobie prawo nie tylko do wyPOwiadania się się w jego imieniu, ale przejmując jego kompetencje, np. mianując tzw. świętych... Zatem któż jak bóg?, kato-kler... rudy błazen z druhem
|
|
Żydzicowy babliku @paplik - napisałeś jako typowy płaskoziemiec. Zbierasz kasę na mieszkanie w Berlin? Albo Bruksel? El Dorado 6-kolorowych komunistów.
|
|
\"Jacy piękni Polacy. Zobaczcie...\" Fakt ... Para dwu stuleci Piękni i młodzi... On twórca sekty jeb#niętej brzozy i kieszonkowy dyktator Ona piękna i mądra zasiada w zarządach spółek państwowych w orlenie i PGE tylko dlatego że pożyczyła na leczenie mamusi Jarosława 200 tys. złotych.. Kroczący seks...i pomyśleć że wytrwale czekają na swój pierwszy raz... w ogóle. :) nawet nie że razem. Chciało by się rzec partia młodych i dla młodych.
|
|
@atbis - ulżyło ci?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |