środa, 18 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
popatrzcie jak PIS w h(..) leci z Polakami !!!!!!!!!

nie raz i nie od dzisiaj pisałem i przedstawiałem dane świadczące o tym że państwowy koncern Orlen sterowany przez PIS osiąga gigantyczne nieuzasadnione zyski poprzez gigantyczne zawyżanie cen paliwa i oleju opałowego. Zyski te przejmowane są przez PIS w celu kupowania przyszłego elektoratu wyborczego. Nikodem z Pcimia obrabował Polaków z miliardów złotych.
PiS z Obajtkiem doili nas na miliardy wciskając kit, że wcale tak nie jest. Mam nadzieje, że po wyborach pójdą za to siedzieć. Na dzień przed końcem roku a dokładnie wprowadzeniem zawieszonej stawki VAT 23% na paliwa nagle bez przyczyny Orlen obniża drastycznie ceny za jeden metr sześcienny paliw. Obnizki sa duże i zaskoczyły nawet ekspertów bo przecież Orlen twierdził ,że nie ma z czego schodzić z ceny paliw bo jego zarobek to grosze. Jak widać okazuje się ,że nie widmo benzyny po 10 złotych przy ponownym vat 23% tak przeraziło isowkie tłuste koty ,że musieli dokonać tej obnizki czym potwierdzili ,że mieli z czego przy tak wysoko zawyżonych cenach paliw.Kolejny dowód na sterowane ceny paliw z Nowogrodzkiej i bicie po kieszeni Polaków, jutro TVP ogłosi jak wspaniale rząd daje radę z inflacją, bo mimo powrotu 23% VAT udało się utrzymać ceny na \\\"akceptowalnym\\\" poziomie. Klasyczna pomoc PiSowi. Od 2 miesięcy ceny ropy i kurs USD wskazywały ze paliwo powinno taniec o kilkanaście procent. Czekali na koniec tarczy, żeby utrzymać cenę. Tak własnie PIS robi w **** Polaków.

follow me

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: popatrzcie jak PIS w h uj a leci z Polakami !!!!!!!!!

w xuja leci z czopkami PiSdowskimi.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Re: popatrzcie jak PIS w h(..) leci z Polakami !!!!!!!!!

ceny benzyny na stacjach paliw należących do Orlenu są takie same, jak były w zeszłym roku\", chociaż VAT wzrósł o kilkanaście procent. - Jesteśmy na Orlenie 29 grudnia i 1 stycznia i cena benzyny taka sama. To znaczy, że Orlen razem z panem [prezesem koncernu, Danielem - red.] Obajtkiem okradali polskie społeczeństwo przez całe miesiące wcześniej

follow me

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org