Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Re: |
Jednolita płatność obszarowa (JPO) 732,06 zł/ha Uzupełniająca Płatność Obszarowa - inne rośliny 211, 80 zł/ha Uzupełniająca Płatność Obszarowa - płatności zwierzęce 306,99 zł/ha Uzupełniająca Płatność Obszarowa - płatność do powierzchni upraw chmielu 1276,38 zł/ha Płatność niezwiązana do skrobi 463,39 zł/tonę Płatność niezwiązana do tytoniu odmiany typu Virginia 5,62 zł/kg Płatność niezwiązana do tytoniu odmiany typu Barley 3,93 zł/kg Oddzielna płatność z tytułu cukru 52,44 zł/tonę Oddzielna płatność z tytułu owoców i warzyw (płatność do pomidorów) 162,09 zł/tonę Oddzielna płatność do owoców miękkich 2670,66 zł/ha Specjalna płatność obszarowa do powierzchni upraw roślin strączkowych i motylkowatych drobnonasiennych 672,56 zł/ha Płatność do krów 584,79 zł/szt Płatność do owiec 123,11 zł/szt
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
oj jakby tak ten lasek jednaczewski umiał mówić mmmmmm
|
|
TERMIN KONCERTU: 22.03.2013(piątek)
|
|
Na motyle ARiMR nie daje dopłat . A na las nie ma chyb,a że było to grunt orny i zalesiło się go zgodnie z przepisami to dostaniesz, ale na zwykły zagajnik to nie da rady....
|
|
dzu, a "Ramtamtararam ramtamtararam taaraaraaaam" to z Waszej piosenki??
|
|
tetryk : wiem, ale moze ominęły mnie suuuper promocje i to już sie nie powtórzy....:) Omania : aż tyle było samochodów? a ja byłam przekonana że prawie wszyscy pozostaną w domach tak jak ja bo nikomu nie będzie się chciało wyłazić...a tu proszę jaka niespodzianka..:)
|
|
w kfc kurczaczki były dobre do momentu gdy się nie skończyły...teraz panierują pulpę z ręczników papierowych i o dziwo nikt się jeszcze nie spostrzegł..dalej schodzą jak woda..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |