Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Potrzebujemy traktatu o wspólnym handlu a nie członkowstwa w Unii Europejskiej |
Proszę nie żartować to poważna sprawa. Robi się cieplej a zdrowo dla ciała jest od czasu do czasu posmigać rowerkiem a mój wymaga gruntownej naprawy ;) Czekam na kontakt kiedy możemy się spotkac ;) Płacę od ręki.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Potrzebujemy traktatu o wspólnym handlu a nie członkowstwa w Unii Europejskiej |
Witam, W dniu 04.03.2013 jadę do Warszawy (śródmieście) mam 3 wolne miejsca.Osoby zainteresowane proszę o kontakt :504013555.Wyjazd koło9-9.30.
|
|
Re: Potrzebujemy traktatu o wspólnym handlu a nie członkowstwa w Unii Europejskiej |
Witam ja jadę, Samochodem, mam 2 miejsca wolne. Ale wyjazd mocno z rana jak coś ...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
no.name, masz specyficzne poczucie humoru,zapewne nie jeden forumowicz jest wsciekly na Ciebie ,ale to swiat wirtualny, liczy sie dobry ubaw,tak trzymaj.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |