środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wieś była przeciw wejściu do UE.Gmina Godziszów na Lubelszczyżnie 92% przeciw

ralph ja tez tak slyszlem ale i bea budowac tez kolo kosciola milosierdzia bozego(tam gdzie byl stary parkink ):)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wieś była przeciw wejściu do UE.Gmina Godziszów na Lubelszczyżnie 92% przeciw

Dwa lata temu w Mechaniaku (V LO) nie bylo tak drogo.
Koszt był ok. 250 zł ( 150 szkoła i 100 klasa - kilka osób ze względu na trudną sytuację materialną nie płaciło, dlatego uzgodniliśmy, że reszta zapłaci właśnie taką kwotę).
Nauczycieli obslugiwali kelnerzy z Poloneza. O godzinie 1:00 połowa grona pedagogicznego i zaproszonych gości już nie nadawała się do zabawy.
Przed północą wyniesiono kilku uczniów i rodziców - wesoło nie było.
Dziwna moda trafiła do Łomży. Kiedyś Studniówka była dla uczniów, teraz jest to impreza dla nauczycieli i zaproszonych przez nich gości.
O roli rodziców lepiej nie będę wspominał.

GoRbI

Re: Wieś była przeciw wejściu do UE.Gmina Godziszów na Lubelszczyżnie 92% przeciw

o co ci chodzi krasnoludek?

mam nadzieję , jak już będziemy w tej Unii.to dostawcy internetu będą się pchali drzwiami i oknami w poszukiwaniu nowych klientów.A czy to będzie nask czy coś innego to nie istotne.Ja na razie morduję sie w szeptelu i każda ropozycja jest dla mnie atrakcyjna.Ale myślę,że warto jeszcze trochę poczekać.

°°°°°°°°°°
... evaa ...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org