Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bóg nie daje łaski i manny z nieba... |
Dam wam porównanie: Umowa kupna- sprzedaży mieszkania o wartości 180 tys. zł - koszt aktu notarialnego ok 5 tys. zł w Łomży Umowa kupna- sprzedaży mieszkania o wartości 200 tys. zł- koszt aktu notarialnego 2500 tys. zł w Warszawie Większe miasto, duża konkurencja i ogromna przepaść cenowa.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bóg nie daje łaski i manny z nieba... |
A ja już się miałam poskarżyć, że mój szef też był zły i jak klima się zepsuła to pracowaliśmy w pomieszczeniu gdzie panowała temp. 40 stopni... Ale chyba wolę w saunie pracować niż w zimnie... Tylko pamiętaj jedno: chwal szefa swego bo możesz mieć gorszego... (mojego niedobrego zwolnili i przyszedł nowy- gorszy, który wprowadzał cudowne zmiany na lepsze, że wszyscy się pozwalniali sami...). Jaki z tego wniosek? Nie narzekaj bo zawsze może być gorzej, a jak naprawdę jest tak źle to pisz wypowiedzenie ;)
|
|
madaj :) Zmieniają się czasy , zmieniają się ludzie i zmieniają się tematy na forum :)
|
|
to fakt, że Tesco zajęło w Anglii ostatnie miejsce w rankingach. Jest tam jednym z najdroższych sklepów z tzw. sieciówek. W Polsce też nie ma najlepszej opinii, coćby ze względu na zarobki i wyzysk pracowników
|
|
Lepiej tyle niż wcale, bo uprzykrzyly mi się dojazdy do Warszawy jak już praktycznie mieszkam w Łomży. Na I roku tak mało było czy może odsiew zrobili?
|
|
od 12 marca
|
|
Zimą te drzewa , przepraszam - to grube drzewo, dobrze będzie strzelać ognikami w piecu.....a to malutkie.....niektóre , może po tej samej zimie.....wypuści nieliczne listki ...Pilna jakaś " potrzeba " , ot , co.!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |