Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
W przypadku biedy, głodu, wojny najlepiej... |
Macie zasięg w tej zakichanej sieci?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: W przypadku biedy, głodu, wojny najlepiej... |
i śmiać się i płakać :) :(
|
|
Nikt nie ocenia nikogo jak co robi tylko za ile i za jakość kosmetyków :)Ok dziewczyna robi taniej jest początkująca zapewne robi po domach i tyle , otworzy swój salon może w przyszłości i zmieni ceny kolosalnie i wtedy straci klientki bo one nadal będą szukać "gdzie taniej ":)uważam temat za zamknięty :) Nie ma co się spierać nie każdy temat jest tego wart :)Każdy ma inne zdanie może to i dobrze :) Pozdrawiam.
|
|
Też o tym myślę , problem staje narastający ...
|
|
Zabrac dzieciom na wakacje komputer, komorke, zostawic tylko 2 programy tv... Chyba dlugo by nie wytrzymaly. Ale podoba mi sie ten pomysl :-)))
|
|
gdzieś niżej jest temat, gdzie są nagrania... Chyba jestem stary, bo za groma nie rozumiem, jaki sens jest naśladować debili(piszę tu o oryginalnym klipie)...
|
|
Najbardziej cieszę się,że osoba która założyła wątek dostała to czego chciała :) W przystępnej cenie i porządnie. Bo tylko o to tu chodzi. Bigi a firma CND wcale nie jest taka dobra, miałam kiedyś robione paznokcie w salonie tą firmą i niestety lakier zszedł z dwóch paznokci w tym samym dniu :) SylwiaB a ty jakim prawem oceniasz kogoś za jakość kosmetyków jak nie masz pojęcia jaka to jakość :) Twoje wnioski są conajmniej śmieszne, wszystko co piszesz jest zupełnie na odwrót ;) Ona zajmuje się tym juz kilka ładnych lat i nie jeździ po żadnych domach. NIgdzie nie napisałam też ze nie ma już otwartej swojej działalności :) Masz rację, nie spieraj się :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |