Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prawdziwa inflacja wybuchnie, jak Matołuszek skończy okres osłonowy, a kiedyś musi skończyć, bo zadłużenie rośnie najszybciej w Europie. |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prawdziwa inflacja wybuchnie, jak Matołuszek skończy okres osłonowy, a kiedyś musi skończyć, bo zadłużenie rośnie najszybciej w Europie. |
Treść jest ukryta
|
|
Re: Prawdziwa inflacja wybuchnie, jak Matołuszek skończy okres osłonowy, a kiedyś musi skończyć, bo zadłużenie rośnie najszybciej w Europie. |
Szukam hodowców królików poszukuje samca białego chętnych proszę o kontakt
|
|
kurpi lepiej omijac z daleka jedni mysla do poludnia inni po poludniu wiec niewiadomo z ktorym masz akurat doczynienia
|
|
Ubrania z Zary. Można trafić na coś fajnego w korzystnej cenie, w zależności od dnia sa inne ceny. Różnica w porównaniu z cenami w normalnej Zarze oczywiscie ogromna i za niską cenę można mieć coś fajnego. Niektóre skazy są niewidoczne a zdarza sie, że coś nie nadaje się do noszenia. Trzeba dokładnie oglądać. Ja w środę kupiłam tylko za 20 zł sweterek z Zary a jedyną skazą była mała dziurka pod pachą niewidoczna którą mozna samemu zszyć. Najlepiej idź sam(a) i sprawdź.
|
|
majo,majo na senatorkiej wszystko zrobio,oczywiscie jak chco.gaz w punto...było sobie lepiej rower kupic follow me ![]()
|
|
a już myslałem że bedzie cos o królikach co na rządowej mieszkają.....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |