niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Papież Franciszek o ataku na Darię Duginę: Myślę o biednej dziewczynie. Niewinni płacą za wojnę

*Basia

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Papież Franciszek o ataku na Darię Duginę: Myślę o biednej dziewczynie. Niewinni płacą za wojnę

Czy klucze miały jakiś numer, breloczek np. "SCANIA" i duży, czarny klucz "na kwadrat" ?

follow me

Re: Papież Franciszek o ataku na Darię Duginę: Myślę o biednej dziewczynie. Niewinni płacą za wojnę

Już ci tłumaczę - to tzw schizofrenia lewaków.

Wszyscy są równi... ale kobiety równiejsze.

Oddzielamy religię od państwa... ale dla islamu robimy wyjątek.

Nie można dyskryminować kobiet... no muzułmanie mogę, wszak to taka barwna tradycja.

Polecam artykuł, którego link wyżej podałem.

rudy błazen z druhem

Już ci tłumaczę - to tzw schizofrenia lewaków.

Wszyscy są równi... ale kobiety równiejsze.

Oddzielamy religię od państwa... ale dla islamu robimy wyjątek.

Nie można dyskryminować kobiet... no muzułmanie moga, wszak to taka barwna tradycja.

Polecam artykuł, którego link wyżej podałem.

„Prawda jest największym wrogiem państwa.“
Joseph Goebbels.

toć to szok i wodorosty........

Jak nie wiesz gdzie masz rodzic to po co zachodziłaś???

w 4+ :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org