Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Papież Franciszek o ataku na Darię Duginę: Myślę o biednej dziewczynie. Niewinni płacą za wojnę |
*Basia
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Papież Franciszek o ataku na Darię Duginę: Myślę o biednej dziewczynie. Niewinni płacą za wojnę |
Czy klucze miały jakiś numer, breloczek np. "SCANIA" i duży, czarny klucz "na kwadrat" ? follow me
|
|
Re: Papież Franciszek o ataku na Darię Duginę: Myślę o biednej dziewczynie. Niewinni płacą za wojnę |
Już ci tłumaczę - to tzw schizofrenia lewaków. Wszyscy są równi... ale kobiety równiejsze. Oddzielamy religię od państwa... ale dla islamu robimy wyjątek. Nie można dyskryminować kobiet... no muzułmanie mogę, wszak to taka barwna tradycja. Polecam artykuł, którego link wyżej podałem. rudy błazen z druhem
|
|
Już ci tłumaczę - to tzw schizofrenia lewaków. Wszyscy są równi... ale kobiety równiejsze. Oddzielamy religię od państwa... ale dla islamu robimy wyjątek. Nie można dyskryminować kobiet... no muzułmanie moga, wszak to taka barwna tradycja. Polecam artykuł, którego link wyżej podałem. „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
toć to szok i wodorosty........
|
|
|
w 4+ :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |