niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Donek, przecież i tak masz jak w banku.

W środku te boksy są równie komfortowe jak i na zewnątrz. Mają drewniane budy w których jest słoma, koce lub kołdry ( często dary od Was ).
Psy które trafiają do schroniska w większości miały nieciekawe życie. Często wychudzone, pobite, potrącone przez samochody lub po prostu wyrzucone z domu....bo właścicielowi znudziła się żywa <zabawka> trafiają tutaj.
Fajnie więc , że chociaż teraz mają godziwe warunki życia.

Dlatego ja też chcę WAM podziękować :-)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Donek, przecież i tak masz jak w banku.

Polecam SPA Anamed przy ulicy Jatkowej, bardzo szeroka oferta.. http://anamedspa.pl/

Jeśli akumulator ma posłużyć naprawdę długie lata, to polecam tylko w nowej technologii silver-calcium (srebrowo-wappienne), np. BOSCH SILVER.

Ceny za BOSCH SILVER S5 74Ah 750A od 350,- pln

Po co komu taki drogi akumulator.Każdy kto kupował tanie centry varty czy inne tego typu, to wie że się spisują doskonale i również są na lata.A przy hardkorowych temperaturach -40 odpalają od strzała.Jak ktoś zmienia samochód po kilku latach, nie opłaca się eksperymentowania z droższymi wynalazkami o napisie BO*h, ani też ich większymi pojemnościami niż jest to wskazane w danym aucie.

o, już jest reklama... :D
A ja nie polecam!

a ja placill 2,5 tys plus egzamin i badania robilem w wrzesniu

Nie proponuję nikomu akumulatora 74 Ah 750 A np. do seicento. Tylko ktoś podawał wcześniej akurat taką pojemność i prąd rozruchowy, więc ja dla przykładu podałem cenę. Cena niewiele odbiega od centry, za to podana przez Ciebie varta jest jeszcze droższa!

W tym wszystkim największe "UZASADNIENIE"ma samo budowanie , realizacja inwestycji - a resztę zweryfikuje bezwzględnie czas....

Tylko, dlaczego nie buduje się poza tym dużych przedsiębiorstw ,gdzie ludzie po różnych studiach, szkołach kierunkowych ,kursach , szkoleniach itp. - skostniali w wyczekiwaniu "na ławkach rezerwowych " rynku pracy - mogliby zarobić na to , kuszące zza witryny wystawowej - a nie "lizać" wzrokiem ?!
Są ci mniej i bardziej zaradni...
więc mozna policzyc tez - ile stanowisk pracy mogłoby powstać z zasadniej wydatkowanych funduszy - dla bezrobotnych - na inicjatywy w zakresie rozkręcenia własnej działalności .
Wszystko jest przeznaczone do konsumpcji , wszystko jest dla ludzi -ale....
wielu zapyta - za co? , jak zdobyć ten niezbędny przysłowiowy grosz...
Mówi się o nas - "gdzie inni nie potrafią, tam puścić Polaków"- i pewnie , bardzo dużo potrafimy ale po tym całym dotychczasowym , wieloletnim budowaniu jakoś tak wyszło....że... .tylko zęby w parapet...
Miasto by rosło, piękniało a ludziom by żyło się godnie!, przede wszystkim godnie!.
Gdzies jest to....nie halo!

... ilu ludzi tyle pomysłów "Pareslow"
"forciu" masz rację jeśli chodzi o wpływ soli na nawierzchnię drogową, ale z tymi oponami, niestety nie.
"kaka" jestem za, w dzisiejszych czasach więzienia to niestety ośrodki wypoczynkowe

Wybieram się do III LO i mam takie pytanie; jeśli wybrałabym np. blok ekonomiczny (rozszerzenia: geografia, matematyka) to czy z tych rozszerzeń musiałabym potem pisać rozszerzoną mature ?
A tak ogólnie jakie macie zdanie na temat tej szkoły ?

amisia 2 zł daj spokój.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

vectra car masz rację .. ilu ludzi tyle pomysłów i nic mi do tego, ale zadam Ci takie pytanie- Czy chciałbyś aby drogi, tunele,mosty i inne ciężkie prace wykonywali więzniowie pozbawiając tym samym pracy ludzi żyjących na wolności i mających rodziny na utrzymaniu? Pamiętaj dzisiaj praca to przywilej dla nie licznych.

Niech mi ktos wyjasni, czemu mialby zostac wprowadzone godziny tylko dla kobiet i jak to sie ma do rownouprawnienia?
To jak rozumiem analogicznie zostana wyznaczone godziny, w ktorych kobietom nie wolno korzystac z basenu?

pytanie , o jakich centrach i vartach rozmawiamy :) bo są za 150, za 300 etc, ja pisze o tej pierwszej grupie cenowej i śmiało polecam.Ale jak baba szuka 74ah to rzeczywiście chyba, jej ten pierwszy przedział cenowy nie dotyczy :)

Intercosmetic na Wyszyńskiego czy jakoś tak...

Niestety nie, znalezione klucze są tylko dwa, bez breloczka.
Na kluczach widnieje nazwa firmy.

Brawo Nick39 nic dodać nic ująć.

A gdyby ode mnie zależało to ta pani mogłaby pływać do woli. Od 22 do 6 rano. W idealnym świecie ta Czeczenka nie dostawałaby zasiłku wyższego niż średnia płaca w Polsce - musiałaby pracować np jako sprzątaczka na basenie. A jak się nie podoba - to bilecik do pięknego miasta Groznego: http://img593.imageshack.us/img593/5300/4079352large.jpg

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org